Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přítele jí obvinila logopedka z pedofilie, oběsil se kvůli tomu: Marta teď žaluje stát

Autor: shp - 
6. února 2016
20:36

Martě J. z Nýrska se loni zhroutil svět. Podle logopedky Dominiky B. její dceru Lucinku (6) i Karolínku (4) zneužíval jejich vlastní otec Vlastimil K. (†46). Kvůli tomu jí sebrala sociálka děti. Její manžel stres a ostudu z obvinění, které se neprokázalo, nevydržel, zhroutil se a spáchal sebevraždu. Marta chce nyní dosáhnout spravedlnosti a žaluje stát.

Když otec pro dívku loni v lednu přišel k logopedce, čekali na něj již policisté. Muž obvinění nevydržel a po psychickém kolapsu se oběsil na stromě. Rodina se s jeho smrtí nesmířila, i když byly děti Martě navráceny. Matka nyní žaluje ministerstva spravedlnosti, vnitra, práce a sociálních věcí.

Já mám dostatek důkazů k tomu, abych dokázala, že policie nejednala tak, jak měla,“ řekla její právnička Judita Jakubičová TV Nova.  Nezákonně podle ní postupovala i sociálka. Žádné z ministerstev se k případu nevyjádřilo. Policie mezitím případ odložila.

Psychický stav Marty je podle televize špatný. Celá její rodina věří ve Vlastimilovu nevinu. Jedno je však jasné – ať už matka dvou dcerek soud vyhraje, nebo ne, život jejímu milému už nikdo nevrátí.

steelheart ( 6. února 2016 23:13 )

ta mrcha logopedka je státní zaměstnanec zřejmě - takže stát i ona jsou zodpovědný! stát dá prachy, odpovědnou mrchu odsoudit!

kundamerkel ( 6. února 2016 21:59 )

Tu logopedku pověsit za pí.ču do průvanu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání