Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž si domů z baru přivedl ženu: Okradla ho o mobil, peníze a pistoli

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
5. února 2016
15:16

O tom, že láska je slepá, se o víkendu přesvědčil muž z Prahy 9. Ten se v baru zakoukal do neznámé slečny a po pár skleničkách si ji odvedl domů. Ráno se ale nestačil divit, žena mu ukradla vše, na co přišla.

Dvojice se seznámila v pátek 29. ledna v jenom z barů v Praze 9. Chvíli společně popíjeli a pak si muž odvedl svůj nový objev domů. „Tam pak v pití ještě chvíli pokračovali, při tom si povídali a jiným způsobem se sbližovali. Když se ale muž ráno probudil, čekalo ho nemilé překvapení. Nová „kamarádka“ byla pryč i s jeho mobilním telefonem, finanční hotovostí a co hůř, zmizela mu i legálně držená pistole včetně nábojů,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková. 

Muž proto okamžitě zalarmoval policisty. Ti poté, co jim ženu popsal, okamžitě věděli, s kým mají tu čest. „V úterý už byla podezřelá na policejní služebně, kde se při výslechu ke krádeži doznala. Také sdělila, že mobilní telefon již stihla prodat neznámému muži a pistoli věnovala svému bratrovi. U něj doma jí kriminalisté také vzápětí nalezli,“ vysvětlila Martínková.

Pětatřicetiletá žena je nyní podezřelá z trestných činů krádeže a společně s bratrem i z trestného činu nedovolené ozbrojování. Žena navíc v této oblasti rozhodně není začátečnice. V minulosti byla již pětkrát odsouzena za trestné činy jako krádež, podvod, nebo i dokonce loupež. „Bez postihu ale nezůstane ani sám poškozený, který se bude zodpovídat z porušení zákona o zbraních a střelivu,“ dodala mluvčí.

rumungro ( 5. února 2016 17:53 )

Třeba makala celou noc a on pořád nic. To nasere.

fotrpjotr ( 5. února 2016 16:41 )

Ještě mu měla ufiknout pe*ni*s.

hofihofi ( 5. února 2016 16:30 )

Prakticka holkla, sebrala mu prachy a mogil a kdyby mel kecy tak ho usmernila pistoli, boze to je blb a dobre mu tak.

salto ( 5. února 2016 15:24 )

Když stojí "tamto", tak stojí i rozum

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání