Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přítel zavražděné Petry (†15): Oběsil se měsíc před propuštěním

Autor: ljš - 
4. února 2016
14:57

Zbývalo pár týdnů a byl by volný. Patrik Černý (†22), přítel zavražděné Petry V. (†15) z Jihlavy, ale pobyt za mřížemi snášel tak špatně, že se svůj život rozhodl přesto ukončit.

Černý se oběsil ve středu 27. ledna odpoledne. K sebevraždě, kterou vykonal ve společných prostorách oddělení s dozorem, použil část vězeňského oděvu. Nalezen byl bohužel pozdě a lékařům se ho už k životu přivést nepodařilo.

Mladík musel být ve velmi špatném psychickém stavu, protože si vzal život těsně před propuštěním z vězení. „Odpykával si tu roční trest za nenásilnou trestnou činnost,“ řekl Blesku mluvčí věznice Jan Doležal. Do věznice přitom nastoupil loni v březnu, takže měl být do měsíce propuštěn na svobodu.

Přestože se v Rapoticích o vězně starají hned čtyři psychologové, Černý pomoc žádného z nich nevyužil. Tomu, že se chystá spáchat sebevraždu, nenasvědčovalo vůbec nic. Okamžitě se ale vynořily spekulace o tom, že se stal obětí šikany spoluvězňů. Okolnosti jeho smrti vyšetřuje policie a Generální inspekce bezpečnostních sborů.

jarofenin ( 5. února 2016 14:14 )

 dobrá práce... je houšť...

oliiiii3 ( 5. února 2016 13:39 )

Uz tam nebude Petra sama. Jeste bude cekat na sve vrahy.

gabreta ( 5. února 2016 01:13 )

No a co?

buban ( 4. února 2016 18:56 )

Trapný pokus o trapný vtip.

buban ( 4. února 2016 17:31 )

Jj, seděl za nenásilnou trestní činnost. Asi vlastně jo, neboť předtím měl jen podmínky za napadení a fyzické násilí. Jen by mě zajímalo, jak se s trestní činností svých potomků srovnávají jejich rodiče.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání