Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zdrcený táta Lucky (†16): Přišli jsme o 17 let života, viníka nenajdeme

Autor: ljš - 
2. února 2016
18:10

Osud je připravil o jediné dítě a oni stále nevědí proč. Rodiče šestnáctileté Lucky, která byla po desetidenním pátrání nalezena mrtvá jen pár set metrů od domova, se snaží vrátit do běžného života a smířit se s tím, že se o dceřině smrti možná pravdu nikdy nedozví.

Lucčin táta Jiří se během pátrání po dceři snažil získat co nejvíce informací o jejím pohybu prostřednictvím internetu. Její fotografie a detailní popis z jeho Facebooku sdílely desetitisíce lidí. Když pak byla Lucka nalezena mrtvá, zaplavily jeho účet stovky kondolencí.

Zdrcený táta pak na svém účtu zveřejnil emotivní prohlášení, ve kterém žádal všechny, kdo o Lucčině smrti něco vědí, aby kontaktovali policii, která se zatím podle výsledků soudní pitvy kloní k tomu, že za dívčinou smrtí není cizí zavinění. Stále se ale čeká na výsledky toxikologie.

Svá prohlášení i dceřiny fotky nakonec Jiří z Facebooku smazal, a na čas z něj dokonce odešel. S krutým osudem se snažil vyrovnávat o samotě. "Přišli jsme během jednoho dne o 17 let života a asi nikdy nezjistíme kdo, nebo co za tím je. Naše holka měla skvělý život... asi to nikdy nepochopím, ale je nad čím přemýšlet...," vysvětlil, když se na sociální síť vrátil.

Poděkoval tam také přátelům za radu, aby využil pomoc nadace Dlouhá cesta, která pomáhá rodičům, kteří přišli o dítě. Na jejích stránkách se objevily například příspěvky rodičů zavražděné Petry z Jihlavy nebo oběti taxivraha Daniela C.

sledujite ( 3. února 2016 11:43 )

Nechapu proč ho už dávno nezavrely ale tak dočkáme se testů s toxikologie, a tam se snad vše prokáže, nasilnik hnusny!!!

sledujite ( 2. února 2016 23:02 )

ten "zdrcený tatá"! dceři pěkně ubližoval ,a kdo vi co všechno když už jednou znasilnil divku ale,sem si jistá že viník se najde. Již brzy!!! Pane konečný verzus !zdrcený orság!

moiaza ( 2. února 2016 21:50 )

 Opět pravý čeký človíček. Papežtější než papež.

petzova ( 2. února 2016 21:33 )

Otce trápí pocity viny, pořád tvrdí, jak dcera měla skvělé dětství. Vypadá to na velkou hádku a možná vyhnání z domu, Lucie se asi chtěla vrátit a nešlo to a pak to vzdala. Teď už je jí dobře. Je to strašně smutné. Na FB psali, že měla nevlastní matku.RIP

rumungro ( 2. února 2016 21:31 )

Pokud se nejedná o vraždu,tak se vy,uplakany želvy,můžete zamyslet už jen pouze nad rodiči!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání