Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vraha seniorky z Prštic dopadl policista v civilu: Řekl, že jsem ho vysvobodil

Romana Švába, hledaného za vraždu seniorky, dopadl policista v civilu.
Romana Švába, hledaného za vraždu seniorky, dopadl policista v civilu.  (Autor: Policie ČR)
Autor: venu - 
31. ledna 2016
21:25

Roman Šváb (52). Tak se jmenuje muž, který zavraždil v Pršticích seniorku. Kvůli penězům ji chladnokrevně uškrtil. Spravedlnost ho však dohnala. Policisté po něm vyhlásili pátrání. Dopadl ho policista, který byl zrovna v civilu.

Uškrcenou babičku objevila její vnučka poté, co se vrátila ze školy. Pachatel vraždy Roman Šváb ji zavraždil kvůli penězům. Po spáchání zrůdného činu muž seděl v místní hospodě a byl velmi nervózní. A na to později také doplatil.

Na ulici ho totiž dopadl policista, který se zrovna chystal jít na pivo. Švába poznal, a tak se rozhodl ho sledovat. „Chvíli jsem ho pozoroval. Jeho chování bylo podezřelé,“ uvedl odvážný muž zákona v Krimi zprávách.

Když vrah zjistil, která bije, začal panikařit, zapíral svoji totožnost a vzal nohy na ramena. Po pár metrech ho ale policista svalil na zem a zatkl. „Říkal, že neví kudy kam, že vraždu spáchal a já ho vlastně vysvobodil,“ dodal policista.

Pokud se Švábovi vražda prokáže, hrozí mu až výjimečný trest. Z vězení se každopádně nedostane hodně dlouho.

santikxauz ( 1. února 2016 01:05 )

Typický volič pravice.

vosavopruz ( 31. ledna 2016 23:02 )

Měl by ho navštěvovat Kruchina,Švábovy chybí něha,teplo.

..krakonos500 ( 31. ledna 2016 22:39 )

Vopatrně s tím vobviňováním. Esli von nejni v ČSSD, to se pak musí polehoučku, vopatrně, jako se soudruhem Rathem. Z hlediska jejich levicového programu vykonal záslužnou činnost - odstranil jednu důchodcovskou vyžírku. Abysme pak nemuseli platit moc velký vodškodnění.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání