Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Únoskyně malé holčičky z Prahy je v blázinci: Do vězení asi nepůjde

Autor: dce - 
29. ledna 2016
11:58

Den před Vánocemi unesla malou holčičku ze Staroměstského náměstí. Došla s ní až do Letenských sadů, než si jich někdo všiml. Zmatená žena tvrdila, že dívku chrání před mimozemšťany. Pak se po ní slehla zem. Policisté už ji ale zadrželi.

Šestatřicetiletá únoskyně patří mezi známé pražské firmy – už v minulosti byla pětkrát trestaná, většinou za majetkové delikty. Dívenka, kterou unesla, byla původem z Ruska.

„Žena ze Středočeského kraje dojížděla pravidelně do Prahy kvůli substituční léčbě. Dá se říct, že spojovala užitečné s příjemným, protože si na Karlově náměstí přivydělávala jako prostitutka,“ řekl Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Video Zadržení pražské únoskyně - David Malik
Video se připravuje ...

Policisté únoskyni zadrželi na Praze 8, do vazby ale neputovala. Nyní se nachází v psychiatrické nemocnici v Bohnicích. Vyšetřování bude zřejmě zastaveno.

Žena dívenku (8) 23. prosince odvedla ze Staroměstského náměstí, pak s ní chodila ulicemi Prahy. Poblíž Letenských sadů si jí všiml kolemjdoucí, který zde venčil svého psa. Následoval ji, protože ho nečekaně oslovila a přišla mu podezřelá.

Doslova mu totiž řekla, že má v parku schované dítě, které chrání před mimozemšťany. Muži se nakonec podařilo dívku od ženy nenápadně převzít. Pomatená únoskyně nakonec utekla.

Video Pomatená žena unesla v Praze holčičku (8): Chránila ji před mimozemšťany. - Policie ČR
Video se připravuje ...

stacho ( 29. ledna 2016 13:09 )

Jak jí propustí půjde do sněmovny dělat Kalousovi a Fialence sekretářku...

pekaaaros ( 29. ledna 2016 12:55 )

Přesně tak. Musí se ctít právo těchto nemocných lidí. Nezavíral bych ji. A v léčebně by měla mít právo na vycházky. Musíme ctít zásady moderní vyspělé společnosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání