Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nehoda na Benešovsku: Řidič zaparkoval na benzínce rovnou mezi regály

Autor: hra - 
24. ledna 2016
14:03

Sraz na benzínce po česku! Prorazil skleněné dveře čerpací stanice a zaparkoval přímo mezi regály. Řidič Škody Octavia nezvládl řízení na zasněžené silnici a skončil uprostřed prodejny před zraky vyděšené obsluhy.

K nehodě došlo na rozhraní jižních a středních Čech u Mezna na Benešovsku. Řidič nepřizpůsobil jízdu situaci na zasněžené vozovce a zrychlil tak, že se auto stalo neovladatelné. Po sněhové peřině pak jel jako po mydlinách.

„Vjel do prostoru stojanů, kde narazil svou pravou stranou do opláštění sloupu. Cestou porazil odpadkový koš, který spadl na jiné auto, a pokračoval dál přímo do shopu benzínové čerpací stanice,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Auto prorazilo skleněné dveře a zarazilo se až o stojany se zbožím před prodejním pultem. Nikomu se naštěstí nic nestalo. Škoda na obou autech a zařízení objektu přesáhla 900 tisíc.

ronyrony ( 24. ledna 2016 20:28 )

Jel jsem pomalu ale u pumpy jsem zjistil,že po ledě.A takovýhle chytráci,jako ty,nakonec udělají píčovinu daleko větší,tak aby na tebe nedošlo-debile

a-z- ( 24. ledna 2016 16:34 )

Ty budeš asi pěkný játro. Tipuju, že tu ochcávku řídilo stejný jelito jako ty.

ronyrony ( 24. ledna 2016 15:04 )

Ono by majitele benzinky neubylo,kdyby to tam něčim posypal.Mě se tam před časem v ranních hodinách stalo něco podobnýho.Sjel jsem k benzince z upravené dálnice ale u benzinky byla ledovka a já málem vzal stojan.Situaci se mi podařilo ustát.No a obsluha?Stáli venku s cigaretou a čuměli na mě,jak tak kloužu,místo aby to trošinku posypali.A proto:může za to obsuha!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání