Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prý zkazil posudek na Kramného i nevinnou sestru: Budu se bránit, říká znalec

Autor: dce, uá - 
23. ledna 2016
12:18

Radek Matlach se v poslední době stal mezi soudními znalci doslova celebritou. Bohužel ne z pozitivních důvodů – jeho posudky v případu Petra Kramného a v případu zdravotní sestry Věry M. revizní znalci označili za špatné, a nebáli se použít i peprnější slova. Jediný, kdo z toho chce ale vyvozovat důsledky, je právě Matlach!

Věra M. byla ve vazbě i kvůli posudkům znalce Radka Matlacha. Petra Kramného měl jeho posudek naopak osvobodit. V obou případech jeho závěry ale rozcupovali revizní znalci.

Soudkyně se revizních znalců ptala, jak si vysvětlují rozpory mezi jejich posudkem a tím od Radka Matlacha a Igora Fargaše. „Neumíme si to moc vysvětlit – u posouzení polynukleáru si to dokážu vysvětlit pouze jako zásadní neznalost, nebo úmyslné zkreslení, ale jsem si vědom, že to překračuje moje kompetence,“ prohlásil znalec František Vorel.

I revizní znalci z případu nemocniční sestry Věry M. ale jeho práci označili za lajdáckou. „Se závěry znalce Matlacha komise nesouhlasí. Jeho tvrzení jsou v hrubém rozporu s lékařskými poznatky,“ uvedl MUDr. Martin Dobiáš. „Hlavní chyba byla v diletantské interpretaci posmrtného odběru, hodnoty se po smrti mění, na to člověk nemusí být lékař, aby to věděl,“ doplnil u soudu.

Podle Radka Matlacha je to osobní msta. „Myslím si, že jim vadí moje činnost. Budu se bránit,“ řekl Blesku.

kudla9 ( 25. ledna 2016 10:09 )

Jasně že nikdo není nic povinen vysvětlovat na diskuzích,on by totiž vypadal každý, kdo by to chtěl vysvětlit, jako hlupák, protože doposud není jasné, jak se to stalo, hlavně že mají vraha! On to Legerský nevysvětlil ani u soudu, on to totiž neví! Neví se jak dokázal zabít dva lidi elektřinou, neví se jaký nástroj k tomu použil, neví se nic a neví to ani Legerský.Však Kramný svoji rodinu zabil gelem na vlasy a usvědčila ho modní policie podle jeho účesu, tak nemusí nikdo nic vysvětlovat

Janiga ( 24. ledna 2016 14:56 )

Legerský není povinen na diskusi něco vysvětlovat a Kramný je už nepravomocně odsouzen, tak proč se tím ještě zabývat.

kudla9 ( 24. ledna 2016 14:31 )

Legerský neví, jak se to stalo, vysvětlil by rád, kdyby věděl.....jak to ten Kramný udělal???

dingous ( 24. ledna 2016 11:46 )

BLBCŮM SE TĚŽKO VYSVĚTLÍ I TO, CO SE STALO

kudla9 ( 24. ledna 2016 10:12 )

http://play.iprima.cz/krimi-zpravy-23-1-2016 Legerský, legerský, vysvětli nám prosím jak to ten Kramný udělal???...Ono jde těžko vysvětlit něco, co se nestalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání