Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Natalia (13) a Alexa (15) utekly z domova. Zoufalí rodiče prosí: Neviděli jste je?

Autor: ČTK - 
22. ledna 2016
09:28

Další dvě teenagerky jsou v ohrožení! Policie pátrá po dvou dívkách z Prahy, které zřejmě utekly z domova. Patnáctiletá Alexa Hlaváčková byla naposledy viděna v úterý 19. ledna a třináctiletá Natalia Kadiatu Sissoková ve středu 20. ledna. Dívky jsou pravděpodobně spolu, možná v některém obchodním centru.

Hlaváčková se v úterý po návratu ze školy do bydliště na Praze 4 pohádala se svou matkou. „Po hádce utekla z domova a od té doby po ní pátráme,“ sdělil Daněk. Sissoková ve středu ráno odešla do školy, kam ale nedorazila. „Obě dívky jsou pravděpodobně na útěku spolu a mohly by se pohybovat po obchodních centrech v Praze,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Hlaváčková je asi 165 centimetrů vysoká a má štíhlou postavu, modré oči a dlouhé hnědé vlasy. Naposledy byla oblečena do růžovočervené bundy, světle modrých kalhot a černých kozaček. Sissoková je vysoká asi 172 centimetrů, má štíhlou postavu, hnědé oči, delší černé vlasy nad ramena a snědou pleť. Naposledy byla oblečena do černé bundy, černých podzimních bot a legín. U sebe měla modrou kabelku s mašličkou.

„Jestliže víte, kde se pohřešované dívky nacházejí, kontaktujte linku 158,“ požádal veřejnost policejní mluvčí.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání