Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přepadení v Berouně: Ozbrojenci ženám hrozili pistolí a zamkli je na záchodě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk/Martin Sekanina)
Autor: jad, ČTK - 
21. ledna 2016
15:32

Dva neznámí ozbrojenci s černými kuklami na hlavách přepadli ve čtvrtek ráno rodinný dům v Berouně. Dvěma ženám uvnitř hrozili pistolí, ukradli šperky, peníze a zmizeli.

Lumpové v černém oblečení vtrhli do domu v ulici U Berounky kolem 7. hodiny. Dovnitř se dostali poté, co přelezli plot a vyrazili vchodové dveře. „Na dvě ženy, které byly v tu chvíli v domě, namířil jeden z pachatelů pistoli a držel je v rohu místnosti, druhý prohledal celý dům a ukradl šperky a peníze,“ uvedla Marcela Pučelíková z berounské policie.

Darebáci pak vyděšené oběti zamkli a zabarikádovali na záchodě a z místa utekli. Kriminalistům se podařilo zjistit, že pachatelé měli s největší pravděpodobností ještě komplice, který na ně čekal v zaparkovaném autě typu pick-up světlé bary v ulici Slavašovská.

Pomozte policii

Policisté naléhavě žádají obyvatele ulic U Berounky, Slavašovská a Vojanova, kteří si v inkriminované době všimli něčeho podezřelého, aby se přihlásili na linku 158.

policejninegramot ( 21. ledna 2016 18:09 )

No, s tady tím holkám policie moc nepomůže. Ale kdyby potřebovaly vykázat násilnického partnera z domu, stačí zajít do Bílého kruhu bezpečí, ten domluví podrobnosti se specialistou na DN na místním oddělení a chlapík jde rovně.

pavel215_klafunda ( 21. ledna 2016 18:06 )

sairait ( 21. ledna 2016 16:03 )

třeba by chtěli pr.cat tebe, vozembouchu

moiaza ( 21. ledna 2016 16:02 )

Nemám pochyby že to udělaly Havlovy děti. Oni si jen hráli na pravdu a lásku. Za každou cenu chtěli zvítězit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání