Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Blonďatá Maruška odešla do baru, od té doby ji měsíc nikdo neviděl

Neviděli jste Márii Slovákovou? Již měsíc je nezvěstná.
Neviděli jste Márii Slovákovou? Již měsíc je nezvěstná.  (Autor: Policie ČR)
Autor: shp - 
20. ledna 2016
09:22

Před více než měsícem odešla do baru v Havlíčkově Brodě. V něm naposledy viděli blonďatou Slovenku Márii Slovákovou (34) popíjet. Od té doby, co z baru odešla, však jako by se po ní slehla zem.

Mária se poté, co odešla z baru 15. prosince loňského roku, nikomu z blízkých neozvala. Policie proto po ní vyhlásila pátrání. Hledání ženy však dosud bohužel nebylo úspěšné.

Policisté po přijetí oznámení vyhlásili po pohřešované celostátní pátrání. Prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží a zastávky, restaurace a další místa, kde by se pohřešovaná mohla nacházet. Do současné doby se ale ženu nepodařilo vypátrat,“ informovala policejní mluvčí Monika Pátková.

Pohřešovaná žena je střední postavy, vysoká 160–165 centimetrů. Má delší rovné pravděpodobně na blond obarvené vlasy, které si stahuje do culíku, a modré oči. Na pravé tváři má bradavici, na levém rameni tetování a na břiše a levém předloktí jizvu.

V době, kdy byla naposledy viděna, měla na sobě černou bundu po kolena s kapucí, modré rifle, bílý svetr a hnědé kozačky. U sebe měla černou kabelku s označením Gucci. Pokud byste Márii spatřili, neprodleně zavolejte na linku 158.

moiaza ( 20. ledna 2016 11:14 )

 Kéž by podobný článek byl o Kalouskovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání