Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Smrt studentky Lucie (†16): Zničený otec shání její fotografie pro pohřeb

Autor: Karel Janeček - 
20. ledna 2016
05:02

Mrtvá Lucie (†16) měla zřejmě s drogami daleko více společného, než se zdálo poté, co bylo nalezeno její tělo. Blesku to sdělil zdroj, který zná místní poměry.

Podle něho dívka drogy brala už dříve a také prý utekla z domova už vícekrát. „Otec stále tvrdí, že neměli s Luckou žádné problémy. Ale ty existovaly,“ řekl zdroj, který se sám Blesku přihlásil.

Za útěkem Lucie z domova by mohly být podle jeho slov rodinné problémy, dokonce prý spory s otcem. Podle něj táta Lucky dobře věděl, že Lucie drogy bere už déle, a také to prý v domácnosti rázně řešil.

Otec Jiří Konečný (37) tyto informace odmítá. „Lucka nikdy neutíkala. Všechno jsem už napsal a řekl. My jsme byli ti nejlepší rodiče,“ řekl v úterý Blesku. Lucie podle něho byla tím nejúžasnějším dítětem, jakým mohla být.

Otec Lucky shání její další fotky. Toto napsal na Facebooku: „PROSÍM, máte-li fotky naší Lucky od roku 2014, tak nám je nasdílejte nebo pošlete... předem díky. Tak jako každý teenager se v tomto období moc nechtěla fotit. Spěchá to kvůli pohřbu... Ještě jednou předem díky.“

Lucie zmizela z domova 5. ledna před večeří. Odešla jen s mobilem, nejspíš přepokládala, že se vrátí. Deset dní po ní pátrali policisté i dobrovolníci. Její tělo bylo nalezeno v pátek 15. září pod Skalkami nad Novým Jičínem. Podle policie nezemřela násilnou smrtí.

ctenarclanku ( 21. ledna 2016 17:23 )

Lucie zmizela z domova 5. ledna před večeří. Odešla jen s mobilem, nejspíš přepokládala, že se vrátí. Deset dní po ní pátrali policisté i dobrovolníci. Její tělo bylo nalezeno v pátek 15. září pod Skalkami nad Novým Jičínem. Podle policie nezemřela násilnou smrtí. kdy že to tělo bylo nalezoeno ?

montevideo ( 20. ledna 2016 19:33 )

Jo jo. Podobnost čistě náhodná.

montevideo ( 20. ledna 2016 18:59 )

Ta jeho potřeba sebeobhajoby už v době, kdy ho nikdo z ničeho nevinil, je opravdu podivná.

montevideo ( 20. ledna 2016 18:47 )

Otec je tak strašně zničený, že se chová jako pako

kellyzdena ( 20. ledna 2016 18:23 )

 Četl někdo na Facebooku jejího bratrance co píše 11.1.2016? Nebyl trochu v rodině problém? Oni společně netrávili jako rodina společné chvíle? Nemají foto? Velmi divné...............

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání