Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Po nehodě s cisternou na Kroměřížsku z osobáku nic nezbylo: Řidič nepřežil

Autor: dce - 
19. ledna 2016
09:35

K tragické nehodě došlo v pondělí odpoledne na Kroměřížsku. Dva osobní vozy se zde srazily s cisternou. Řidič menšího fordu nehodu bohužel nepřežil – jeho vůz byl po nárazu zcela zdemolován.

Oznámení o dopravní nehodě přijalo operační středisko hasičů ve Zlíně v 16:39 hodin. V hlášení bylo sděleno, že došlo k srážce dvou osobních vozidel a jednoho kamionu u Bystřice pod Hostýnem, směrem na město Holešov. Oznamovatel dále upozornil, že v osobních autech jsou zaklíněny dvě osoby,“ uvedl mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Mimo vozovku stály dva osobní vozy – Ford Ka a Škoda Roomster – a cisterna s 34 000 litry nafty a benzinu. Naštěstí nebyla poškozena. Řidič vozu Ford nejevil známky života a z vozu musel být později vyproštěn za pomoci hydraulického zařízení.

Řidič škodovky byl zraněn a z vozu ho hasiči vytáhli přes místo spolujezdce. Záchranáři ho pak převezli do nemocnice. Řidič cisterny nebyl zraněn.Hasiči asistovali při přečerpávání převážených hořlavých kapalin z havarované cisterny do náhradního vozu. Přečerpávání byla přítomna Celní správa České republiky,“ dodal mluvčí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání