Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Za vraždu manželky si odpykal 12 let: Teď brutálně zbil novou partnerku

Za vraždu manželky si odpykal 12 let: Teď brutálně zbil novou partnerku (ilustrační foto)
Za vraždu manželky si odpykal 12 let: Teď brutálně zbil novou partnerku (ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk -David Malík)
Autor: dce - 
18. ledna 2016
15:33

Případ brutálního napadení šetří policie v Klatovech. Šedesátiletý muž zde v pátek zbil svou partnerku. Přitom to není ani rok, co ho pustili z vězení kvůli vraždě manželky v roce 2003.

Zdeněk J. kolem páté odpoledne v pátek napadl svou partnerku v bytě v Klatovech. „Dle prvotního šetření krajských kriminalistů, kteří si případ vzhledem k jeho závažnosti převzali, zaútočil na padesátiletou ženu její o deset let starší druh. Ten se měl před útokem posilnit alkoholem a jeho žárlivé slovní výtky pak měly vygradovat v rány, údery pěstí a kopy nohou. K napadení užil agresor i nohu od jídelního stolu, kterou při svém běsnění vytrhl. Jak bylo také dále zjištěno, ženě měl vyhrožovat i usmrcením, přičemž měl v ruce třímat nůž,“ popsala mužovo řádění mluvčí policistů Jana Tomková.

Ženě se podařilo agresorovi v nestřežené chvilce utéct a zavolat pomoc. Se středně těžkými zraněními hlavy a hrudníku byla transportována do nemocnice. Svědci podle serveru krimi-plzen.cz popsali útok jako velmi brutální.

Policisté útočníka zadrželi na místě, zároveň také zjistili, že jde o známého recidivistu. „Naposledy byl z výkonu trestu propuštěn po 12 letech vězení za násilný trestný čin s následkem smrti loni v lednu,“ doplnila Tomková.

Před 13 lety Zdeněk J. napadl svou třiasedmdesátiletou manželku pěstmi a násadou od koštěte. Ženě s zlámanými žebry a hrudní kostí a tržnými ranami přivolal pomoc až druhý den. Jenže to už bylo pozdě – zemřela na šok ze ztráty krve.

Státní zástupce navrhoval trest za vraždu, soud jeho čin ale kvalifikoval jako těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Soud v pondělí rozhodl kladně 

buban ( 18. ledna 2016 18:28 )

Čtenáři by rádi diskutovali-ovšem to by pleskoni slušnou diskuzi museli umožnit-neplatit sprosté provokatéry a mazat ne zrovna líbivé, i když jinak slušné, příspěvky ostatních. Předpokládám, že tento můj příspěvek neprojde.

anka ( 18. ledna 2016 17:29 )

A cemu se divite? Diskuze je od slova diskutovat. Opravdu si myslite, ze by tam nekdo diskutoval? Anebo by lidi anonymne psali prispevky plne nadavek a nenavisti?  

akko ( 18. ledna 2016 17:10 )

Vim,ze to s tim nema nic spolecneho...ale pred 2 minutami jsem si precetl,ze v "Prostreno" je Muslimka...A SAMOZREJME ZADNA DISKUSE!!!!...Tento tyden na Prostreno nekoukam...A ten vrah nema na svobode co delat...V USA by uz by 100%ne nevylezl z lapaku...U nas je to prilis mirne...Za dokazanou vrazdu..DOZIVOTI...

juuuhele ( 18. ledna 2016 16:32 )

Naivita některých žen nemá obdoby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání