Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mirku (13) znásilnili její dva spolužáci! Do úst jí strčili hadr, popsal její otec

Autor: rc - 
16. ledna 2016
16:15

Otřesný zážitek, který ji poznamená na celý život. Ve slovenském městečku v okresu Nitra znásilnili dva nezletilí chlapci teprve třináctiletou Mirku. Jednoho z pachatelů policie zadržela, druhého se zatím dopadnout nepodařilo.

Hrůzostrašný čin se odehrál za bílého dne ve slovenském městečku v okrese Nitra. Mladá dívenka si po obědě vyšla se skupinou kamarádů ven. Mezi známou partou přátel byli i dva noví chlapci, patnáctiletý a sedmnáctiletý. Ti se jí zeptali, zda by se s nimi šla projít.

Dívka souhlasila a s mladíky šla. Procházka se ovšem zvrtla. Nezletilí chlapci Mirku zavedli do lesa, kde ji znásilnili. „Přišel jsem z práce, když ke mně přišli mladí chlapci, že malou odvlekli do lesa. Tak jsem ji šel hledat, jenže jsem ji nenašel,“ řekl otec dívenky televizi JOJ.

„Ona křičela, jenže jí dali hadr do úst a tak zůstala ticho,“ pokračoval v popisu hrůzostrašné události otec pro TV JOJ.

Křik mladé dívky uslyšel muž, který bydlí poblíž místa, kde se čin odehrál. Ten ovšem, nic podezřelého neviděl, ale přesto chtěl zjistit, co se děje. Jeden z mladíků však vyšel a muži namluvil, že se jedná o manželskou hádku. „Zakřičel na něj, ať se nestará, že to je jeho žena. Že se s ní hádá. Ona měla v ústech hadr, tak nemohla křičet,“ řekl otec mladé dívky slovenské televizi.

Podle otce jeden z chlapců dívku držel a druhý ji znásilňoval.

Svou dcerku nakonec našel u školy v hrozném stavu. Mladé děvče bylo v šoku a nechtělo říct, co se stalo. Otec zavolal policii a záchrannou službu.

Mladšího z dvojice policie chytila hned večer po činu. Druhého se zatím dopadnout nepodařilo.

sestra ( 3. dubna 2017 13:47 )

Spoluzaci? Ji bylo 13 a klukum 15 a 17... to bylo hloupy jit s dvouma cizima klukama do lesa.

lufiiina ( 21. ledna 2016 20:22 )

 jak můžete napsat že odpovědnost mají rodiče. Byla bych zvědavá kdyby to byla vaše dcera co by jste k tomu řekli to je tragédie číst názory lidi co dřív mluví než mysli. Každopádně přeji celé rodině pevné nervy a brzké vzpamatovani se..

matne ( 17. ledna 2016 13:02 )

p a k o : Drž si svoji pí.u !

rumungro ( 17. ledna 2016 00:02 )

Řekl bych,že odpovědnost za výchovu mají rodiče.Matka by měla absolvovat aspoň 5.tříd a fotr stejně toĺik ve vězení.

pako ( 16. ledna 2016 22:43 )

matne: nauc se cesky debilku, kdyz uz neco pises

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání