Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hasič zůstal zaklíněný v autě: Nikdo mu nepomohl, musel volat kolegům

Autor: ljš - 
14. ledna 2016
05:10

Denně nasazuje vlastní život, aby zachránil druhé. Když ale sám potřeboval pomoc, zůstali k němu lidé lhostejní. Dvaačtyřicetiletý hasič z Tachova havaroval na namrzlé silnici a zůstal zaklíněný ve svém autě. Nikdo mu ale nepomohl.

K nehodě došlo v neděli kolem sedmé hodiny ranní, když byl hasič na cestě do práce. Před sebou měl 24hodinovou směnu, na stanici ale nedorazil. „Řidič vozidla Peugeot nepřizpůsobil jízdu stavu vozovky, na náledí dostal smyk a narazil do stromu,“ popsala událost policejní mluvčí.

Je neuvěřitelné, že přestože z vozidla, ve kterém zůstal zaklíněný, mával na projíždějící řidiče, nikdo z nich nezastavil. Podle serveru Krimi Plzeň kolem něj projela nejméně tři auta. Zraněný hasič proto vyvinul velké úsilí, aby našel svůj telefon. Na pomoc si pak sám zavolal kolegy ze své vlastní směny, do které kvůli nehodě nemohl nastoupit.

 

XLADI ( 14. ledna 2016 06:27 )

Kdyby to blaflo je jasnej. Naštěstí to odneslo auto a pár odřenin. Lidi mu mohli aspoň zavolat pomoc, když už nezastavili. Kdyby pomohli byli by za hrdiny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání