Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIDEO smrtelné nehody pro výstrahu: Lenka a Jan vjeli pod kola kamionu na dovolené na Slovensku

Autor: bop - 
9. ledna 2016
09:30

Když jeli Češi Lenka (†33) a Jan (†36) na Slovensko na dovolenou, netušili, že bude jejich poslední. Při předjíždění u vesničky Bytče vjeli přímo pod kola kamionu. Celou tragédii zachytila kamera. Policie se rozhodla děsivé záběry zveřejnit jako varování pro ostatní řidiče.

Děsivá nehoda se stala ve čtvrtek kolem půl šesté večer na území obce Kolárovice. Jan a Lenka jeli po kluzké silnici ze směru Bytče na Makov. V mírně pravotočivé zatáčce se řidič Jan rozhodl, že před nimi jedoucí kamion předjede. Co byl pro mladého muže zřejmě jen rutinní kousek zvládnutý už tolikrát dříve, se však úplně vymklo kontrole.

Na zledovatělé vozovce dostal jejich Citroën C3 Picasso smyk a narazil do protijedoucího kamionu. Oba pasažéři osobního vozidla zraněním na místě podlehli. Poslední sekundy jejich života zachytila kamera z kamionu, který se Jan rozhodl předjet. 

Video není vhodné pro osoby mladší 18 let ani slabé povahy! Policie se ho rozhodla zveřejnit jako varování. V tomto počasí hrozí, že podobných nehod může být více.

Video Smrtelná nehoda na Žilinsku - Youtube
Video se připravuje ...

angrybear ( 9. ledna 2016 16:39 )

Většina zdejších diskutujích pouze konstatuje, že: - řidič absolutně nerespektoval povahu vozovky a roční období - chybně vyhodnotil místo a moment pro předjíždění - nesmyslně riskoval Na tom opravdu nevidím nic debi*ního. Kromě toho mohly do hry vstoupit i jiné faktory, keré už nikdo nezjistí. Např. i to, že se s manželkou mohl právě pohádat a ve frustraci přidupl plyn. P.S.: "přát" někomu upřímnou je pyramidální bl*ost. Soustrast se PROJEVUJE.

kaaalda ( 9. ledna 2016 16:09 )

víte že jednou to může potkat i vás a vedete tu takové kecy.Je to smutné a přeji rodině upřímnou soustrast,koho ze zdejších hlupáků s deb....kecy nic nezastihlo tragického,tak ať vám rok 2016 vyjde

naidka ( 9. ledna 2016 15:54 )

Předjížděl zrovna v momentě, kdy v protisměru jelo nejvíc aut. Hrozné.

ninga ( 9. ledna 2016 14:27 )

předjíždět v obci na plné čáře a ve tmě kamion je dílo bezmozka

bizon_pepa ( 9. ledna 2016 14:26 )

Tohle je důležité: "V mírně pravotočivé zatáčce se řidič Jan rozhodl, že před nimi jedoucí kamion předjede. Co byl pro mladého muže zřejmě jen rutinní kousek" Rutinní kousek! Bohužel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání