Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka na Pelhřimovsku skočila pod vlak: S sebou měla i své dítě!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ljš - 
8. ledna 2016
11:25

Otřesný případ rozšířené sebevraždy? Kriminalisté na Vysočině se už několik měsíců zabývají nálezem těla 38leté ženy v kolejišti mezi Pelhřimovem a Novou Cerekví na Vysočině. Podle dostupných informací matku doprovázelo malé dítě, které vlak vážně zranil.

K úmrtí ženy došlo už 26. října, případ je ale od první chvíle obestřen tajemstvím. Bezvládné tělo ženy totiž našel ležet u přejezdu strojvůdce jiného vlaku než toho, který ji srazil. V prvních chvílích se tak uvažovalo o tom, že ji mohlo dokonce zabít auto.

Později se pak objevila informace, že ženu na kolejích doprovázelo dítě, které také utrpělo těžká zranění. „Ty osoby se pohybovaly v prostoru veřejnosti nepřístupném, kam podle zákona měly vstup zakázán,“ řekl v den tragédie televizi Prima mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Podle Deníku šla žena na koleje skutečně zřejmě s úmyslem spáchat sebevraždu a je pravděpodobné, že na věčnost s sebou chtěla vzít i své dítě. Verzi o rozšířené sebevraždě nasvědčuje i fakt, že případ vyšetřují kriminalisté z oddělení vražd. Potvrdit by ji mohl především dopis na rozloučenou, kriminalisté ale zatím neuvedli, zda ho mají.

rumungro ( 9. ledna 2016 02:59 )

Kdyby napsala dopis,tak to policajti uzavřou do konce šichty.Možná je to kvůli pojistce.

agfor ( 8. ledna 2016 16:18 )

Napomáhají tomu také vraždy důchodců lékaři v nemocnicích.

agfor ( 8. ledna 2016 16:16 )

Titulek článku od tímto článkem mluví za vše : Myslete na budoucnost svých dětí. Tak holt matka myslela - viděla, že tahle vláda vede republiku do prd. . .

zkzkz ( 8. ledna 2016 16:14 )

ochcallis ( 8. ledna 2016 14:33 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání