Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dceru (†23) hejtmana zabil její přítel: Ubodal ji!

Dceru ústeckého hejtmana Oldřicha Bubeníčka ubodal její přítel.
Dceru ústeckého hejtmana Oldřicha Bubeníčka ubodal její přítel.  (Autor: ua)
Autor: shp, ua - 
4. ledna 2016
18:18

Krvavá tragédie otřásla rodinou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka (62). V Bílině, kde je zároveň starostou, napadl jeho dceru (†23) s nožem v ruce její přítel (22). Pobodal ji tak, že následkům zranění podlehla.

Začátek roku je pro hejtmana naprosto tragický. Přišel o svou nejmilovanější dceru, kterou mu vzal po hádce její partner. Už ji nikdy neuvidí, neobejme…

Muže jsme obvinili z ublížení na zdraví s následkem smrti. Byl podán návrh na jeho vzetí do vazby,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková. Dodala, že pitva cizí podíl na smrti dívky potvrdila.

Hejtman Oldřich Bubeníček prostřednictvím své mluvčí Lucie Dosedělové vzkázal, že k tragédii nebude sdělovat žádné podrobnosti. Požádal o respektování soukromí a poděkoval za projevenou soustrast. Později vydal prohlášení.

Sdělujeme, že se celou záležitostí zabývá Policie České republiky a nebudeme sdělovat žádné podrobnosti. Zároveň žádáme veřejnost i média o pochopení a respektování soukromí rodiny. Pan hejtman s rodinou děkují za projevenou soustrast,“ stojí v Hejtmanově oficiálním prohlášení.

lalia ( 5. ledna 2016 14:27 )

Spočítej si kolik lidí,bezdomovců už přišlo o život,bezdomovci za komoušů nebyli,spočítej si kolik lidí bylo zavražděno,když jeden zabije druhého je to obrovské číslo od revoluce.Kolik žen zabilo své dítě?Bylo by to obrovské číslo.Morálka dnešní doby,kapitalizmu je hrozná.Komunisti zavraždili,odsoudili nějaké množství lidí,je to odsouzeníhodné,ale nedá se to srovnávat s dnešní dobou.Tehdy si lidi jeden druhého víc mezi sebou vážili,byly pěkné mezilidské vztahy,vraždy mezi sebou byly vyjímečně.V rodinách byla úcta.Nesrovnávejte hrušky s jabkama.

lalia ( 5. ledna 2016 14:15 )

Fungování kapitalizmu má na tyto příběhy velkou souvislost.Lidé v této době jsou vychovávání bez citu,drogy k tomu/znak kapitalizmu/,teror mezi lidmi,rozpady rodičů k dětem atd.Říct,že jsou to Havlovy děti,tato generace je přece na místě.Za socíku to bylo tak v 10% podle dneška.

elektroluc ( 5. ledna 2016 08:54 )

Určitě za to dostane alespoň podmínku.

blamal ( 5. ledna 2016 02:34 )

Přes čtvrt milionu rehabilitačních rozsudků v roce 1990, 8000 ubitých lidí ve věznicích, 248 popravených včetně Milady Horákové – Tvoji bolševickou "velkorysost" bych teda mít nechtěl.Tvý kydy jsou k zblití.

asijo ( 5. ledna 2016 02:26 )

Havlova mládež.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání