Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dítě se zaseklo hlavou v prolézačce v obchodním centru: Zasahovat museli hasiči

Autor: dce - 
4. ledna 2016
12:03

Drama v obchodním centru na Zličíně se odehrálo v neděli večer. Hasiči museli přijet, aby vyprostili hlavičku dítěte z otvoru v dřevěné atrapě budky. Dítě nakonec nezraněné předali zpět rodičům.

K obchodnímu centru v Praze na Zličíně vyjížděly jednotky záchranné služby, hasičů i policie. V neděli večer zde totiž mezi vánočními atrakcemi v otvoru dřevěné budky uvízla hlavička malému dítěti.

U děcka byli jako první záchranáři, kteří se ho okamžitě snažili uklidnit. Spolu s hasiči ho pak začali vyprošťovat z otvoru. Bylo nutné použít ruční pilku, aby dítě nebylo zraněno, zakryli ho lékaři dekou.

Nakonec bylo dítě bez problémů osvobozeno a předáno rusky hovořícím rodičům. Dítě prohlédli lékaři se závěrem, že není nutný převoz do nemocnice. Ochranka obchodního domu místo zajistila tak, aby se k němu děti už nedostaly. Celou věc nyní řeší policie.

dietr ( 4. ledna 2016 19:21 )

 doufám,že ten otvor zvětšili dostatečně,co kdybych tam náhodou někdy zavítal

naidka ( 4. ledna 2016 15:09 )

Nevyplatí se bezmezně věřit Plesku, že napíše "prolézačka", ale tak důležitý článek je třeba číst zevrubně i s fotodokumentací. Máš pravdu, šlo o nějaký domeček s otvory na obličej na focení téhož. Potom je ale na vině rodič, který svému potomkovi chtěl vyfotit temeno hlavy.

bezodkladne ( 4. ledna 2016 14:20 )

 Dneska ty děti mají nějake vyvinuté hlavy

naidka ( 4. ledna 2016 14:04 )

Že to byli rusky mluvící rodiče, napíší, ale romsky mluvící rodiče by nenapsali.

petrchpraha ( 4. ledna 2016 13:41 )

 Mšli mu tu palici ufiknout

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání