Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čtyři děti demolovaly v Praze auto: „Jen tak jsme se na něm proskočily.“

Čtyři nezletilci demolovali v Praze auto: „Jen tak jsme se na něm proskočili.“
Čtyři nezletilci demolovali v Praze auto: „Jen tak jsme se na něm proskočili.“  (Autor: Městská policie Praha)
Autor: dce - 
28. prosince 2015
12:52

Čtveřice nezletilých výtečníků ničila v Praze zaparkované vozidlo. Když je chtěli policisté zastavit v činnosti, dali se na útěk a ukrývali se v křoví. Nakonec na svou obhajobu řekli, že se po autě „jen tak proskočili“.

Čtyřem vandalům je teprve mezi 15 a 17, byla mezi nimi i jedna dívka. Nic z toho jim nezabránilo ničit auto zaparkované v ulici Rezlerova na Praze 10. Jejich počínání si ale všiml kolemjdoucí a vše nahlásil městské policii.

Strážníci z Prahy 15 na místě spatřili čtyři osoby, které stály u osobního vozidla stříbrné barvy a pokoušely se zavřít dveře u řidiče. Ve chvíli, kdy spatřily hlídku, daly se na útěk. Při úprku odhazovaly z rukou různé předměty,“ uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Nezletilcům se podařilo strážníkům dále prchat, vzali to dokonce i přes školní hřiště. Strážníci je nakonec našli schované v křoví a odvedli je zpět ke zničenému autu. „Na otázku, zda někdo z nich zaparkované vozidlo poškodil, mladíci odpověděli, že společně vozidlo otevřeli a prohledali ho. Našli zde hever a kleště, kterými pak otevřeli kapotu. Poté si vylezli na střechu a dle jejich slov se na ní ‚jen tak proskočili‘.“

Jeden z mladíků se zranil údajně při přelézání plotu kolem školního hřiště a krvácel. Strážníci tedy zavolali záchrannou službu. Majitele zničeného vozidla se zatím nepodařilo vypátrat. Celou věc si k šetření přebrali policisté.

 

salto ( 29. prosince 2015 09:07 )

rumungro ( 28. prosince 2015 18:37 )

Pražští huligen demolují auto a píšou mimo misu do diskuze.

placenta ( 28. prosince 2015 18:04 )

pořád nadávate na pražáky a přitom samá naplavenina z ukrainy slovenska a moravy

ginna15 ( 28. prosince 2015 17:09 )

Debilové zfetovaný trávou a ne děti ,blbej Blesku!!!!

gabreta ( 28. prosince 2015 16:38 )

Hele ty chytrej Pražáku z Úval. Tobě ráno kokrhá kohout na plotě řepo! To je auto řidiče MHD. Tam se nekrade jako v úřadech, tak mu na Porsche nezbejvají drobný!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání