Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Smrt na Štědrý večer! Mrtvolu našel kolemjdoucí u automatu na stříkačky

V Plzni zemřel muž přímo na Štědrý večer.
V Plzni zemřel muž přímo na Štědrý večer.  (Autor: Krimi Plzeň)
Autor: shp - 
25. prosince 2015
19:21

Byl s největší pravděpodobností drogově závislý a své závislosti nedokázal říct ne ani na Štědrý večer. Neznámému muži se to stalo pravděpodobně osudným. Byť ještě nebyla provedena pitva, našel ho kolemjdoucí na Štědrý večer v Plzni u automatu s injekčními stříkačkami, což vypovídá o mnohém.

Muže, nepřirozeně ležícího na schodech u automatu na stříkačky, nalezl kolemjdoucí, který ho považoval za opilého nebo zfetovaného a zavolal strážníky. Na místo dorazila hlídka, která zjistila, že muž již nedýchá. Strážci zákona přivolali sanitku, ale i když se zdravotníci snažili oživit muže více než hodinu, nepovedlo se jim to.

Našel ho kamarád, ten chlap měl hlavu na schodu a vypadal, jako když spí, ale měl modrý obličej. Hned jsme volali pomoc. Strážníci dorazili a začali mu masírovat srdce, pak přijela záchranka a policie a nás vykázali pryč,“ popsala hrůznou scénu webu Krimi Plzeň čtenářka, která poskytla i fotografie z místa činu.

Kamaráda pak ještě v noci volali policisté, že ten muž umřel, a kamarád musel k výslechu,“ dodala mladá dívka. I když vše nasvědčuje tomu, že muž se předávkoval, určí přesnou příčinu smrti až nařízená pitva.

rumungro ( 26. prosince 2015 15:07 )

Stačil by zápis na místě,kde se našla neznámá mrtvola.Další kolem toho už není moje starost.Pozvánka,pod pokutou,to už je v tomto případě, buzerace

egyptanka ( 26. prosince 2015 00:51 )

Chápu,že je nepříjemné trávit čas na policii,zvláště na Štědrý večer,ale neznali totožnost a další skutečnosti,tak to bylo nezbytně nutné. Jak byste si to jinak představoval?

rumungro ( 25. prosince 2015 21:51 )

Špatná reklama pro policajty,to se dalo sepsat doma u kávy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání