Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dostala smyk a sedm lidí skončilo v nemocnici: Nehodu natočila kamera v autě

Dostala smyk a sedm lidí skončilo v nemocnici: Nehodu natočila kamera v autě.
Dostala smyk a sedm lidí skončilo v nemocnici: Nehodu natočila kamera v autě.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
23. prosince 2015
13:06

Palubní kamera zachytila děsivou nehodu v serpentinách poblíž Klášterce nad Ohří. Řidička protijedoucího auta nezvládla zatáčku na mokré vozovce a čelně se srazila s vozem v protisměru. Sedm lidí pak skončilo v nemocnici.

„46letá řidička zde při projíždění zatáčky, kdy byla mokrá vozovka, zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy, přičemž uvedla vozidlo do smyku. S tím pak přejela do protisměru, kde se srazila s protijedoucím vozidlem značky Volvo,“ uvedla podle serveru e-chomutovsko.cz mluvčí policie Zuzana Týřová.

Čelní náraz z jejího automobilu doslova vystřelil motor, který vlétl až do svodidel. Řidička i její spolujezdec byli stejně jako pět osob z druhého vozu převezeni do nemocnice k ošetření.

Škoda byla vyčíslena na 300 000 korun, obě auta jsou značně zdemolována. Policie případ dál vyšetřuje. „V místě dopravní nehody v zatáčkách podél řeky Ohře často dochází v tomto sychravém počasí k dopravním nehodám. Upozorňujeme řidiče, aby v těchto místech snížili rychlost a zvýšili opatrnost, a to z důvodu kluzké vozovky, která podél řeky namrzá,“ doplnila Týřová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání