Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Policie vyšetřuje smrt sedmiměsíčního Františka v Praze: Utýrali ho rodiče?

Policie vyšetřuje smrt sedmiměsíčního chlapečka v Praze: Utýrali ho rodiče?
Policie vyšetřuje smrt sedmiměsíčního chlapečka v Praze: Utýrali ho rodiče?  (Autor: David Malík, archiv Blesku)
Autor: dce, mal, jad - 
22. prosince 2015
11:07

V neděli zemřelo v Praze v Nuslích teprve sedmiměsíční miminko. Policie tragickou smrt řeší jako podezřelou. Rodiče jsou údajně totiž nechvalně známí...

Jak sedmiměsíční chlapeček zemřel, je předmětem šetření. Podle informací Blesk.cz měl na tělíčku ale starší i čerstvá zranění. O vraždu ale údajně nejde – utýrali ho snad rodiče?

Případ z Nuslí odmítá komentovat policie i záchranná služba. Podle všeho jsou ale rodiče mrtvého batolete v okolí nechvalně známí jako zloději a feťáci. Podle sousedů dítě doma prý často brečelo a pak náhle ustalo, což vypadá, jako by se ho někdo snažil násilím umlčet.

rumungro ( 22. prosince 2015 16:38 )

Jsou to smutny případy.Asi Františka měli kvůli přídavkům.

moist ( 22. prosince 2015 12:28 )

 Oni s nim nechodili k lekari na bezne prohlidky? Ten by snad stara zraneni odhalil. Jenze prohludky jsou jen doporucene... Osobne si myslim, ze by se vic melo kontrolovat, zda rodice dite prihlasili k detskemu lekari a prohlidky by mely byt povinne a pokud rodice nedorazi, tak automaticky poslat hlaseni na socialku. Bobecka malyho je mi tak lito, stacilo odnest do babyboxu, kdyz jim byl na obtiz, vzdyt je to odtamtud kousek. Nedavno jsem cetla i o tom, ze existuje telefonni cislo a pro dite si prijedou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání