Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Řidička narazila na Kladensku do policistů. Odkláněli dopravu kvůli jiné nehodě

Autor: ljš - 
21. prosince 2015
09:49

Prý si jich nevšimla! Blikající policejní auto, které odklánělo dopravu kvůli hromadné nehodě na rychlostní silnici R7, prý přehlédla řidička osobního auta u Buštěhradu. Při srážce byl vážně zraněn policista, kterého museli napojit na umělou plicní ventilaci.

Na silnici R7 nejprve kolem sedmé hodiny večer došlo ke kolizi šesti vozidel. Tři muži tam utrpěli lehčí zranění a byli převezeni do slánské nemocnice. Jeden měl zhmožděnou krční páteř, další tržnou ránu na čele a třetí popálenou ruku.

„Měli jsme to původně hlášeno i s vyproštěním zaklíněných lidí, ale nakonec se všichni dokázali z vozidel dostat sami před naším příjezdem,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Jaroslav Gabriel.

Policisté pak museli kvůli této hromadné nehodě odklánět dopravu, což se jednomu z nich stalo osudným. Řidička osobního auta na devátém kilometru narazila do služebního vozu policistů, kteří tam odkláněli dopravu. Při střetu se zranili řidička a jeden policista.

Podle mluvčí záchranky Petry Effenbergerové policista utrpěl vážné poranění hlavy. Po připojení na umělou plicní ventilaci byl přepraven do pražské střešovické nemocnice. Řidička skončila se zhmožděním břicha a hrudníku v nemocnici v Motole. Záchranáři u ní měli podezření na vnitřní krvácení.

dzelo ( 21. prosince 2015 10:28 )

Kdo dal takové slepici řidičák?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání