Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Při nehodě na Rakovnicku truckem vyvrátil a zlomil strom, auto je napadrť

Při nehodě na Rakovnicku truckem vyvrátil a zlomil strom, auto je napadrť
Při nehodě na Rakovnicku truckem vyvrátil a zlomil strom, auto je napadrť  (Autor: Týdeník policie)
Autor: dce - 
14. prosince 2015
10:07

Ani robustní truck není nezničitelný - to prokázal řidič na Rakovnicku, když žlutým vozem narazil do stromu, který vyvrátil a zlomil. Celá přední část auta byla po nehodě napadrť.

Řidič jel směrem od Řevničova na Nové Strašecí, když ze zatím neznámých důvodů ztratil kontrolu nad vozem a vyjel mimo silnici do lesního porostu. Projel sto metrů křovím a pak narazila žlutá toyota do stromu.

Ten vyvrátila, zlomila a odhodila o několik dalších metrů. Přední část vozu byla totálně zničená, kabina a zbytek auta se ale zdají nepoškozeny. V době příjezdu hasičů byl už řidič mimo vůz a za svůj život pravděpodobně může děkovat robustnosti svého trucku.

308win ( 14. prosince 2015 12:40 )

Jo co článek to perla tenhle rozdíl MEZI AUTAMA pozná i má šestiletá Dcera. Sem tam ji vezmu na projížďku v těžším terénu a už povídá co tam chcou dělat někteří s vozem typu OLLROAD . Pak je totiž jen taháme z bláta a požitek z jízdy nulový

divisprokop ( 14. prosince 2015 12:03 )

Plně souhlasím s 308win, pan redaktor nemá o autech ani páru a asi by o nich tudíž neměl radši psát. Truck je obecně náklaďák, tak pokud něco nevíte, nebo si nejste jistý zkuste příště použít např. Google.

308win ( 14. prosince 2015 11:48 )

Vy pleskový rádoby novináři TRUCK je Nákladák po Anglicku!!!! Tohle je SUV a ještě k tomu Lehké!!!!!! U pickupu by se to dalo zkousnout ale tohle

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání