Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Seslal jsi mi anděla, Koljo! Slámová děkuje zesnulému kolegovi

Autor: dce - 
13. prosince 2015
17:44

Klára Long Slámová, známá z případů mladého vraha Kisiova, Jiřího Kajínka nebo v současné době Petra Kramného, před měsícem porodila dcerku Elizabeth Marie. Na Facebooku ve svém příspěvku uctila památku svého kolegy Kolji Kubíčka a poděkovala mu, že jí seslal anděla.

Obhajovala vrahy, podvodníky i mnoho nevinných lidí. V současné době stojí za rodinou, která zbyla po zemřelé Monice a Klárce Kramných. Teď má ale spoustu práce se zcela jiným úkolem – stará se o svou teprve měsíc starou dcerku Elizabeth Marii.

"Před rokem jsi, Koljo, odešel a s Tebou i kus mého já. Poslal jsi mi však anděla, který se narodil před měsícem. JUDr. Kolja Kubíček (* 9. 8. 1945 - + 11. 12. 2014). Elizabeth Marie Long (* 11. 11. 2015)," napsala Slámová na Facebook.

Kolja Kubíček byl její dlouholetý kolega a nejlepší přítel. Měli spolu advokátní kancelář, sdíleli některé případy a nakonec ho Klára Slámová i obhajovala v případu obvinění z vydírání svědka. Kubíček byl sice uznán vinným, v jejích očích ale nikdy neklesl.

Kubíček zemřel ve věku 69 let. Proslavil se právě kauzou Kajínek nebo v případu Dagmar Tauchenové, která aby osvobodila svého manžela, přepadla policejní eskortu v nemocnici s pistolí v ruce.

kunhuta. ( 14. prosince 2015 13:44 )

Ani já nemohu pochopit jak studovaná žena může vnutit dítěti dudlík. Že pláče, tak ho pochovej, dej mu lásku a ne gumu. Kdyby madame Slámová věděla z čeho se dudlík vyrábí, asi by ji bylo zle. Tohle nedává milující matka dítěti do ruky natož do pusy. Madame Slámová bude spíše hloupá. Její dcera měla dudlík hned na první fotce. Hloupá matka. Modleme se za ni, aby nabyla co nejrychleji rozumu a dudlík ji nedávala, je to první krok udělat z dcery návykovou figurínu. Modleme se.

juuuhele ( 14. prosince 2015 10:16 )

Taky mě to zarazilo, to se už vidí málokdy. Dnešní maminky už dudlíčka nedávají. Je to nezdravé. Ta malá neví, že dudlík existuje, tak proč jí ho dává????? Asi aby měla od andílka klid.

pepazdepa2 ( 14. prosince 2015 10:05 )

Sem se lek!

jerry ( 14. prosince 2015 06:10 )

To je zvyk z jejích vysokoškolských studií, také ho musela pořád cumlat a proto ví, že správné cumlání dudlíka je jistá budoucnost.

bum-bec-bum ( 13. prosince 2015 23:30 )

Proboha proč ji cpe dudlíka??????? Slámová jsi normální???? Co jsi za matku, když svému dítěti cpeš dudlíka? Na co ho to učíš? Závislost? Dítě dudlík nepotřebuje, ale něhu a lásku. Jen matka co chce od dítěte klid mu nacpe do pusy dudlíka. Fuj, styd se. Jsi 100 let az opicema. Bezcitná matka!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání