Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na Třebíčsku našli havarované auto. Byla v něm mrtvá žena

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK ljš - 
11. prosince 2015
08:41

Poblíž Vladislavi na Třebíčsku havaroval osobní automobil, uvnitř policie našla mrtvou ženu. Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování. Místo je neprůjezdné, policisté odklánějí dopravu na tahu mezi Třebíčí a Brnem v obou směrech přes obec Smrk.

 

O nehodě se policie dozvěděla krátce před 07:30. Stala se na silnici I/23 přibližně 500 metrů za Vladislaví ve směru na Náměšť nad Oslavou. "Když se rozednilo, všimli si lidé havarovaného osobního automobilu mimo silnici pod svahem," řekla policejní mluvčí Dana Čírtková.

supiderman ( 11. prosince 2015 20:52 )

Za pár dnů bude auto v Esách "Perfektní stav, majitelka o něj pečovala až do smrti".

ljubaa ( 11. prosince 2015 13:48 )

Já viděla X bouraček, které zavinil chlap. Já jezdím rychle, ale bezpečně a nebourala jsem ani jednou a to jezdím pěkně dlouho. Myslím, že je jedno, jestli to řídí ženská nebo chlap, ale jde o to, jak jezdí a jak u toho přemýšlí..... Ono někdy prostě stačí přemýšlet, že ráno je mokro a klouže to, protože je pod nulou, takže zvolim radši jinou cestu, než bych to vyválela ve svahu. Nebo pokud to jde, jedu později. Holt bohužel většina těchto zbytečných bouraček je z nepřemýšlení před a při jízdě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání