Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poslední foto Neffovy dcery: Jejího manžela, který ji zavraždil, brzy pustí!

Autor: ljš - 
30. listopadu 2015
05:00

Byla to vražda, která otřásla Českem! Dcera známého spisovatele Ondřeje Neffa před sedmi lety beze stopy zmizela a pak se ukázalo, že ji uškrtil a zakopal její manžel Robert Novák. Ten po celou dobu předstíral, že po ní intenzivně pátrá a dokonce žil s její rodinou pod jednou střechou.

Vzpomínka na Irenu Neffovou (†27) je pro její blízké v těchto dnech ještě bolestnější než jindy. V neděli by totiž oslavila pětatřicáté narozeniny a užívala si ty nejkrásnější chvíle se svou milovanou dcerou. Ta na místo toho vyrůstá bez maminky a otce má ve vězení.

Na svou sestru si v tento významný den pochopitelně vzpomněl i její bratr David, který od její smrti malou Dominiku vychovává. Na Facebooku při té příležitosti zveřejnil jeden z rodinných snímků. „Poslední fotka mojí ségry. Je tam se svou holčičkou a naším tátou. Pár týdnů na to ji zavraždil Robert Novák. Škrtil ji na dvakrát dvacet minut. Rukama se mu to nedařilo, tak ji dodělal kabelem od telky. Ta malá se na to dívala,“ napsal k fotce.

Pak popsal, jak vrah odvezl tělo jeho sestry do čtyřicet kilometrů vzdáleného lesa a tam ji zakopal. „Měsíc truchlil a nadával na policajty, že jsou neschopní. Naštěstí nejsou,“ dodal David. Spravedlnost se ale bohužel v tomto případě ukázala být poloslepá. „Jelikož panu soudnímu znalci tento druh vraždy nepřišel dostatečně trýznivý, bude Novák v létě na svobodě. Aby taky ne, hraje si v Ruzyni na vzorného křesťana,“ děsí se.

Útěchu tak rodina hledá u malé Dominiky, která je tím jediným, co jim po zavražděné dceři a sestře zbylo. „Máme tě rádi Irenko a o tvou holčičku se staráme jak nejlíp umíme, neboj,“ vzkázal závěrem své dojemné vzpomínky David sestře do nebe.

josefdruhy ( 31. ledna 2017 18:31 )

..Domini ka je dcerou Irenky,a co bratr??Proc nema sve vlastni deti??Mela by Dominika urcite hezci detstvi s jeho detmi...

dzambulka007 ( 1. prosince 2015 22:43 )

A ještě má drzost špinit našeho prezidenta. Možná měl věnovat víc času výchově dcerunky.

qwertina ( 30. listopadu 2015 20:07 )

byvalyvoliccssd4 ( 30. listopadu 2015 17:18 )

Jenže nedostal. Když narazí potvora na hajzla, tak to nemůže dopadnout dobře.

realistaii ( 30. listopadu 2015 16:35 )

klerofašista neff ,klerofašistických lidovek člověk podporující fašistickou diktaturu usa , masové vrahy mašíny, zrůda podporující pedofilní katolickou sektu která znásilnila miliony dětí, upálila a umučila miliony lidí odporná nelidská bestie

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání