Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zdánlivě banální nehoda v Praze: Z auta vylezl pobodaný muž!

Autor: ljš, mal - 
27. listopadu 2015
17:32

Vypadalo to jako běžná nehoda, ta se ale změnila v horor. Z nabouraného vozu v Kolbenově ulici totiž vystoupil pobodaný muž.

Muže podle informací Blesku pobodala neznámá žena na Černém mostě. Nehodu tak zřejmě způsobil řidičův aktuální vážný zdravotní stav. Zřejmě mu už docházely síly a chtěl proto zajet na přilehlou benzinovou stanici. Při odbočování ale se ale jeho Renault srazil s projíždějící Škodou Octavií.

"Krátce po půl páté jsme vyjížděli do Kolbenovy ulice, kde došlo k dopravní nehodě vozů Renault a Škoda. Mohu zatím potvrdit pouze, že jeden z řidičů měl bodné zranění a byl převezen do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

Blesk mluvil také s řidičem škodovky, do které pobadaný muž vrazil. "Přijel jsem sem před pumpu, ten člověk to náhle ohnul a už jsem to nestihl zabrzdit. My jsem vystoupili a viděli jsme, že ten pán v tom autě je v podstatě bez sebe, nekomunikoval," řekl. Na první pohled nebylo zcela zřejmé, co řidiči je. "Ukazoval a něco říkal, že je jako pobodanej. Dveře nešly otevřít, tak jsme zavolali policii a sanitku. Přes to sklo bylo vidět, že měl tmavej flek na tričku a v něm díru, takže nějak asi zraněnej byl. Původně jsme mysleli, že je opilej," dodal.

Video Z nabouraného auta vystoupil pobodaný muž - Video David Malík
Video se připravuje ...

kadlicek ( 27. listopadu 2015 19:09 )

Na seriozních serverech píšou, že když naboural byl v bezvědomí a tady jste holt zase originální "Z AUTA VYLEZL POBODANÝ MUŽ" - Bravo Blesk !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání