Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Znásilnil matku v Přerově přímo před dětmi: Tvrdoň si odsedí 11 let!

Znásilnil matku v Přerově přímo před dětmi: Tvrdoň si odsedí 11 let!
Znásilnil matku v Přerově přímo před dětmi: Tvrdoň si odsedí 11 let!  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
26. listopadu 2015
10:31

Za loňské znásilnění ženy v Přerově si pětadvacetiletý Marek Tvrdoň odpyká definitivně ve vězení 11 let. Ženu znásilnil podle rozsudku v přítomnosti jejích dvou dětí. Skupinu jedoucí na kole přepadl u železničního podjezdu. Případ vyvolal ve městě velké emoce a obavy. O několik dní později byla totiž ve městě znásilněna další žena, i tohoto pachatele se podařilo policistům následně dopadnout. Podle policie se přitom oba muži znali. Tvrdoň, který byl již v minulosti šestkrát soudně trestán, veškerou vinu u soudu popřel.

Pachatel podle rozsudku přepadl ženu s dětmi loni v srpnu v přerovské místní části Předmostí. Policie tehdy uvedla, že pachatel si místo vytipoval a schoval se. Nalámal při tom větve do kříže a donutil tak cyklisty zastavit. Nejprve zastoupil cestu mladší dívence, které jela na kole první, a poté i její starší sestře a matce. Ženě dal nůž na krk; matka křičela, ať děti utečou, ale muž je donutil vrátit se zpět s tím, že matku podřeže.

Děti se poté vrátily, žena musela poškozenému dát telefon a pachatel je odvedl do travnatého prostoru. Matka s dětmi se znovu pokusila o útěk, ale muž je dohnal. Ženu poté před plačícími dětmi znásilnil. Následně jim vyhrožoval, že si je vyfotil a že si je najde, znásilní děti a všechny zabije. Žena podle znalců po činu prožívala posttraumatické stavy, s potížemi včetně poruch spánku se musely vypořádat také děti.

Skutek se stal v pátek, Tvrdoň byl zatčen následující den. Během první rekognice, kde jej žena nepoznala, podezřelý policistům z policejní budovy utekl. Dopadli jej znovu v následujících dnech. Muže při druhé rekognici již žena i děti poznaly. Tvrdoň, který poté skončil ve vazbě, veškerou vinu popřel.

ellenic ( 26. listopadu 2015 12:47 )

Je to dobytek už od pohledu, i když si částečně tvář zakryl. Tlustý prase, vykastrovat a zavřít, aby už neškodil. Ten bude obzvlášť nebezpečný. Jedenáct let je málo , měl dostat 25 let a byl by od něho pokoj.

petrkramnypresident ( 26. listopadu 2015 11:57 )

Tvrdoň To je bezva padnoucí jméno - jako v pohádce od Cimrmana, tam byl zase Jasoň a Drsoň

salto ( 26. listopadu 2015 11:14 )

Snad v lochu narazí na podobného tvrdoně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání