Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vražda v tramvaji č. 17: Policie našla svědka!

Autor: ČTK ljš - 
25. listopadu 2015
15:52

Zveřejnili jeho podobenku a to přineslo ovoce! Policie konečně našla svědka hledaného od loňského června v případu vraždy Danuše S., která byla zastřelena v pražské tramvaji linky 17. Jeho výslech ale posun ve vyšetřování nepřinesl.

Oběť podle policie nastoupila 13. února 2014 na Palackého náměstí do tramvaje číslo 17 a jela na konečnou zastávku Levského v Modřanech. Tam ale nevystoupila a při zpáteční cestě si lidé v zastávce U Libušského potoka všimli, že je v bezvědomí a krvácí z hlavy. Později policie uvedla, že žena byla zastřelena.

V souvislosti s případem hledali kriminalisté od loňského června s pomocí nákresu tváře jako svědka neznámého mladého muže. „Kriminalisté muže kontaktovali, a to díky poznatku, který přišel od jednoho z diváků na základě zveřejnění v médiích. Tento svědek byl vyslechnut, ale jeho výpověď nepřinesla v případu žádný posun,“ oznámil mluvčí policie Jan Daněk. „Detektivové prvního oddělení stále usilovně pracují na dopadení pachatele,“ doplnil.

Média spekulovala, že vražda ženy v tramvaji může souviset se zastřelením tří pražských taxikářů. První z nich totiž zemřel také loni v únoru. Letos na začátku ale Městské státní zastupitelství v Praze oznámilo, že podezřelého z vražd taxikářů policisté už dopadli.

villi ( 25. listopadu 2015 20:19 )

ISLÁMISTÉ,PRAHA VOLÁ URYCHLENĚ V NOCI O POMOC !!!

zapadlyvlastenec ( 25. listopadu 2015 19:19 )

Navíc pokud si na tu kauzu dobře vzpomínám, tak se předpokládalo, že cílová zastávka oběti byla Nádraží Modřany, odkud měla přestoupit na autobus směr Zbraslav. Takže věta by měla spíš znít: "Žena nastoupila na tramvaj v zastávce Palackého náměstí a jela do Modřan, nevystoupila však ani na konečné. Teprve cestou zpátky si jí v zastávce U Libušského potoka všiml.... (Stylisticky to jistě mají napsané bleskáčá lépe, ale faktická stránka jejich sdělení dost pokulhavá a článek je tak naprosto nesrozumitelný. Podle nich ta žena mířila fo zastávky Levského, což je však velice nepravděpodobné. A není to rozhodně žádná malá chyba, celé sdělení tím je dost zavádějící, protože je celkem důležité vědět, v jakém úseku trati byla ta žena zavražděna. Pokud si vzpomínám dobře, že mířila na Zbraslav, tak musela mít v plánu vystupovat v zastávce Nádraží Modřany popř. Poliklinika Modřany, pokud se ještě chtěla podívat třeba po nákupu. Tzn. že byla zastřelena mezi zastávkami Palackého náměstí a Poliklinika Modřany, že byla zabita až v kopci nad Libušským potokem je méně pracvděpodobné.)

zapadlyvlastenec ( 25. listopadu 2015 19:11 )

V článku je chyba. Je tam napsáno, že žena jela až na konečnou zastávku Levského, kde nevystoupila a všiml si jí někdo, že je už mrtvá až cestou zpátky. Tak se ti asi stalo, až na to, že Levského není konečná zastávka. Je to první, nástupní zastávka, ale tramvaje končí už v zastávce Sídliště Modřany, odkud jedou do smyčky Levského manipulačně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání