Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Sanitka se v Praze srazila s osobákem a i s pacientem uvnitř skončila na boku

Sanitka se v Praze srazila s osobákem a i s pacientem uvnitř skončila na boku.
Sanitka se v Praze srazila s osobákem a i s pacientem uvnitř skončila na boku.  (Autor: Týdeník policie)
Autor: dce - 
19. listopadu 2015
08:34

K ošklivé nehodě došlo ve středu večer v Praze. Sanitka se na křižovatce sřetla s osobákem a skončila na boku. Uvnitř převážela pacienta s doprovodem, ani jeden z nich ale neutrpěl viditelná zranění - záchranáři na tom byli ale hůř...

Nehoda se stala na křižovatce ulic Prosecká a Vysočanská v Praze. Ze zatím neznámých důvodů se zde střetl osobní vůz značky Subaru se sanitkou. Na místo museli vyrazit další záchranky a hasiči.

„Sanitka s posádkou RZP převážela chronického pacienta s doprovodem. Oba převezla bez viditelných zranění jiná sanitka na pozorování do Nemocnice Na Bulovce. Tři muže z osobního automobilu, rovněž bez viditelných zranění, transportovala další posádka také na pozorování do nemocnice. Posádku havarovaného vozu RZP převezli jejich kolegové do vinohradské nemocnice na chirurgii. Záchranáři utrpěli otřes mozku a pohmožděniny,“ uvedla podle serveru Týdeíikpolicie.cz mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová.

Hasiči zajistili místo nehody a sanitku vrátili zpět na kola pomocí jeřábu. Provoz na křižovatce byl kvůli nehodě nějakou dobu omezen.

Jeste neco ze vcerejska.....a musim dat 󾮗 za to jak opatrne pri pousteni s ni zachazel Pan hasic󾰀

Posted by Nehodáři on 18. listopad 2015

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání