Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Řidič v Ostravě smetl na přechodu ženu: Od nehody ujel

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
12. listopadu 2015
10:05

Má zákaz řízení až do roku 2021, přesto jednadvacetiletý mladík jezdil bez výčitek dál. Když pak srazil v Ostravě na přechodu mladou ženu, rychle od nehody ujel. Policie ho ale po několika dnech dopadla.

Nehoda se stala ve čtvrtek 5. listopadu v ranních hodinách v Opavské ulici. Třiadvacetiletá žena přecházela po přechodu, kde ji pouštělo auto. V tu chvíli se ale v protisměru přiřítil jednadvacetiletý řidič, který do dívky vrazil. Náraz byl velmi silný a oběť vymrštil do vzduchu.

Viník přesto ženě neposkytl pomoc a od nehody ujel. Policisté po něm pátrali několik dní a nakonec úspěšně. Ukázalo se, že se jedná o muže, kterému byl v minulosti několikrát vysloven zákaz řízení. Ten měl platit až do roku 2021.

"S jednadvacetiletým mužem z Novojičínska bylo zahájeno trestní stíhání pro trestné činy těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková a dodala, že mu hrozí pětiletý trest.

naidka ( 12. listopadu 2015 11:19 )

Pejsane, ty jsi vždycky se všemi hned hotový.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání