Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadně zesnulá Češka (†27) možná spáchala ve Finsku sebevraždu. Nela měla pár dní po svatbě!

Autor: Dagmar Čechová, Richard Veselý - 
9. listopadu 2015
18:48

Byla mladá, krásná a měla jenom několik dní po svatbě. Přesto je jednou z vyšetřovacích verzí o záhadné smrti Češky Nely (†27), že spáchala sebevraždu. Podle rodičů mohla být silně přepracovaná…

Půvabná Češka Nela zmizela v září. V práci si vzala na dva dny volno a autobusem odjela do přírodního parku Nuuksio. Pak jako by se po ní slehla zem. Její tělo v parku našli až po dvou měsících.

Příčinu smrti finská policie zatím nezveřejnila. Je ale pravděpodobné, že Nela spáchala sebevraždu. To potvrdili i její rodiče. „Mohlo dojít k nějaké psychické poruše z přepracování,“ uvedli pro finský server mtv.fi.

Nelina smrt všechny překvapila a rozesmutněla. Měla několik dní po svatbě a působila spokojeně. „Naposledy jsme s ní mluvili v úterý 8. září, ještě nám říkala, že budou o víkendu upravovat fotky ze svatby,“ řekl Nelin táta.

Mladou ženu hledala finská policie dva měsíce. Na svou pěst po ní pátral i její manžel Sergej. Dlouho bez výsledku. Nelino tělo nakonec našel 4. listopadu turista na skále na nepřístupném místě parku. Bylo to Nelino oblíbené místo. Právě tam ráda chodila na procházky se svým manželem. Tomu teď zbyly jenom oči pro pláč.

byvalyvoliccssd4 ( 9. listopadu 2015 22:42 )

Čekala o svatební noci pořádnej klacek a když seznala realitu, zvolila rychlý konec. Jo není nad předmanželský sex.

sarka.q ( 9. listopadu 2015 22:39 )

Jak to, že ji tam manžel nenašel, když to bylo jejich oblíbené místo? Navíc když poslední stopy vedly do parku ? Právě tam měli začít hledat.

honza54.. ( 9. listopadu 2015 21:00 )

nela smůlu měla

bum-bec-bum ( 9. listopadu 2015 20:25 )

To neměla u sebe mobila, přeci podle mobila by ji našli hned. To se mi nezdá. Určo nemá Sergej čistý svědomí. Byl tam s ní a pak mobil vzal domů, aby to jako vypadalo. Dneska nejde nikdo ven do přírody bez mobilu, že jo.

bum-bec-bum ( 9. listopadu 2015 20:22 )

Že, taky jsem si říkala a kdepak byl Sergej v tu dobu a že si na to místo nevzpomněl dřív, to jako aby byly zahlazeny všechny stopy? Nevěřím, že si vzala jen tak život, pár dní po svatbě, leda, že by zjsitila něco negativního o Sergejovi. Njn, ale psychouš mohla bejt taky. Kdoví. Že jo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání