„21:08 – zastávka Mendlovo náměstí. Šalina č.1. Normální člověk se vrací z hospody po pár škopcích a chce si koupit jízdenku. Bohužel měl jen dvoustovku a podívejte se, co následovalo dál. Nad činem paní řidičky mi zůstává rozum stát,“ napsala Veronika Přikrylová k videu, které umístila na facebookovou stránku brněnského dopravního podniku.

Přestože byl muž zřejmě pod vlivem alkoholu, choval se k řidičce od počátku slušně. Ta ale reagovala hysterickou scénou. Cítila se zřejmě v právu, protože pokud cestující kupuje jízdenku u řidiče, měl by mít peníze připravené přesně. Její nepřiměřená reakce ale všechny šokovala. „Ku*va, seš blbej, vo*e, nebo vymaštěnej? Vypadni ven, nebo zavolám policajty. Neser mě!“ křičela na něj.

Mluvčí Dopravního podniku města Brna Linda Hailichová Blesku řekla, že jednání tramvajačky se neslučuje s žádoucí firemní kulturou. „Budeme s řidičkou její selhání řešit. Reakce nebyla určitě přiměřená daným okolnostem,“ přiznala.

21:08-zastávka Mendlovo náměstí. Šalina č.1Normalni clovek se vrací z hospody po pár škopcích a chce si koupit jízdenku....

Posted by Veve Přikrylová on 5. listopad 2015