Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policie dopadla TAXIVRAHA! Spravedlnosti unikal 2 roky

Autor: ČTK - 
4. listopadu 2015
13:47

Policie odhalila a dopadla pražského TAXIVRAHA. Na svědomí má tři oběti.  Zahájila jeho trestní stíhání, s ohledem na vyšetřování však neposkytne další informace. Unikal téměř dva roky.

Případ vyšetřuje Krajské ředitelství hlavního města Prahy, komunikaci s médii si však vyhradilo pražské městské státní zastupitelství. „Mohu potvrdit, že byl dopaden pachatel tří vražd taxikářů a bylo zahájeno jeho trestní stíhání. S ohledem na stav řízení nebudou poskytovány žádné další informace, neboť by tím mohl být ohrožen účel trestního řízení,“ uvedla jeho mluvčí Štěpánka Zenklová.

Vraždy taxikářů byly téměř dva roky nevyjasněným případem. Petr S., Daniel C. a Milan P. – tři taxikáři, které připravil o život tentýž sériový vrah. Pachatel si podle vyšetřovatelů řidiče vždy zastavil v centru Prahy a požádal o odvoz na okraj města.

První vražda se stala počátkem loňského února, tělo dvaačtyřicetiletého muže se našlo v zaparkovaném autě v Lužické ulici v Praze 2. V noci na 11. dubna udeřil zabiják znovu. Tentokrát zavraždil střelou do týla dva lidi během jediné noci. Těla taxikářů ležela na polní cestě u Uhříněvsi. Všechna tři auta nechal po vraždách zaparkovaná v centru Prahy.

Loni v červenci policie zveřejnila na webu podobiznu svědka, tehdy uvedla, že se může jednat i o vraha. Podobu se podařilo sestavit po výsleších svědků i práci policie v terénu. Anonymní dárce také nabídl za informace, které povedou k dopadení vraha, 100 000 korun.

Připravujeme podrobnosti.

abaron ( 4. listopadu 2015 17:29 )

naidka ( 4. listopadu 2015 17:09 )

To stejné o Merkelové a Uprchlíci rozpoutali peklo, protože patří všichni do stejného pytle.

novinky ( 4. listopadu 2015 17:07 )

to je hnus stejně jako tady tohle --> http://adf.ly/1R2CJE

verca21 ( 4. listopadu 2015 16:23 )

A kdepak je diskuse k článku "Klatovská rodina se odstěhovala do Anglie...". Protože jde o cikány tak není ....?

vrahrychtar ( 4. listopadu 2015 16:16 )

kdo ted bude vrazdit ty prazsky zlodeje???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání