Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sedmnáctiletá dívka napadla policistu kovovou židlí: Je postrachem okolí, napadla i svou kurátorku

Sedmnáctiletá dívka napadla policistu kovovou židlí: Je postrachem okolí, napadla i svou kurátorku. (Ilustrační foto)
Sedmnáctiletá dívka napadla policistu kovovou židlí: Je postrachem okolí, napadla i svou kurátorku. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
3. listopadu 2015
12:37

Teprve sedmnáctiletá chovanka výchovného ústavu v Hostouni brutálně napadla policistu, který ji vyšetřoval. A nebylo to poprvé, co bylo násilí dívce blízké. Už dříve napadla svou kurátorku!

Minulý týden dívka – už poněkolikáté – uprchla z výchovného ústavu v Hostouni. Ve středu večer ji policisté dopadli a převezli na místní oddělení. Jenže mladistvé delikventce se to nelíbilo. Začala policistovi, který ji vyšetřoval, nadávat a po chvíli popadla železnou židli a mrštila ji po něm.

Policista utrpěl oděrky a modřiny na předloktí a hlavě. Díky jejímu nízkému věku jí hrozí pouze polovina trestu za napadení úřední osoby, tedy dva roky. Jenže tato chovanka je mezi místními starou známou – je doslova postrachem okolí.

Podle informací serveru krimi-plzen.cz měla před měsícem a půl napadnout zaměstnankyni sociálky – svou kurátorku. Dvě pracovnice OSPOD vešly do místnosti k dívce, která už od začátku byla velmi vulgární. Po chvíli po kurátorce dívka plivla a zaútočila i fyzicky.

Vrhla se na devětapadesátiletou ženu a shodila ji na zem, kde ji začala bít pěstmi. Druhá žena dívku odtáhla od napadené, do které si delikventka ještě kopla. „Napadení pracovnice OSPOD mohu potvrdit, došlo k němu 14. září ve výchovném ústavu a mladistvá chovanka opravdu napadla ženu ve věku 59 let, kterou srazila k zemi a bila pěstmi. Případem se zabývali policisté z Poběžovic,“ uvedla policejní mluvčí.

tajna1509 ( 4. listopadu 2015 11:12 )

 asi si ta kuratorka zaslouzila nekdy jsou socialni pracovnice fakt na tafku pres drzku

salto ( 3. listopadu 2015 13:05 )

Prááávda a láááska - všichni znají naprosto přesně svá práva...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání