Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž umlátil manželku vázou ve vaně. Děti odvezl do školy a šel se udat

Autor: ljš - 
30. října 2015
12:32

Nevěděl, jak vyřešit spory s manželkou, tak ji zabil! Brněnský krajský soud se začal zabývat případem Dušana U. z Třebíče, jemuž hrozí za vraždu manželky až 18 let vězení. Podle spisu ji letos v březnu v silné opilosti při hádce několikrát uhodil vázou do hlavy. Když pak nehybně ležela na zemi, zaškrtil ji. Muž se k činu přiznal. Soudu řekl, že jej k němu přiměly dlouhodobé neshody s partnerkou, s níž má děti ve věku devět a deset let.

„Vzal jsem si paní s temnou minulostí,“ hájil se vrah, který ženu ubil a udusil v amoku po 12 letech manželství. Poslední roky to prý bylo už k nevydržení. „Až po svatbě jsem zjistil, že mi zatajila dceru, kterou nechala v Praze. Mně přitom tvrdila, že nemůže otěhotnět. A po dvou měsících vztahu byla najednou těhotná,“ řekl vrah. Vzal ji na milost a narodily se jim dokonce dvě dcerky.

Pak ale začali domek v Třebíči navštěvovat exekutoři. „Byla najatým bílým koněm, to mi taky zatajila,“ řekl manžel soudci. I to ustál a dluhy zalepil.

Spor vyvrcholil v březnu, kdy se pár doma pohádal. Dušan U. ženu několikrát udeřil hranolem do hlavy. Když pak bezmocně ležela a ještě žila, podle spisu ji zardousil. Na hlavu jí navlékl igelitový pytel a tělo nechal ležet v chodbě jejich domu.

Vše uklidil, přivedl domů děti, udělal jim večeři, a když je druhý den odvezl do školy, tak se šel přihlásit na polici. Obžalovaný tvrdí, že se spory snažil řešit, ale všechny snahy byly marné. Před činem hledal pomoc i u sociálních pracovníků.

bum-bec-bum ( 12. prosince 2015 17:27 )

Já bych ho pustila, stejně ty naše zákony už dlouho platit nebudou a bude platit šaría a ta ho osvobozuje. Měl ji jen ukamenovat.

vosavopruz ( 30. října 2015 18:10 )

A jaký pak použil šampón?

vi3ol ( 30. října 2015 15:39 )

Máš to všechno v tomhle článku..váza takové nárazy nevydrží..vzal si hranol..dorazil ji..se divím, že se ten zm.rd neobhajoval tím, aby netrpěla..ještě že nezabil i děcka..doživotí..

frantacizek ( 30. října 2015 15:05 )

a nejvíce chlastá Fanda krutopřísná modní kritička. Ten buzerant Turek je jen tak tupej.

majojo ( 30. října 2015 13:37 )

A co takhle soustředit se na práci, pane autor? Třeba na to, jestli ji umlátil hranolem jako v předchozím článku, nebo vázou ve vaně, jak se lze dočíst v titulku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání