Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Násilník zbil v tramvaji cestujícího: Museli ho operovat

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
29. října 2015
15:08

Postavil se výtržníkovi a doplatil na to. Agresivní muž dal v pražské tramvaji jinému cestujícímu tak silnou ránu pěstí, že musel být napadený převezen do nemocnice a následně operován. Policie nyní hledá svědky incidentu.

"Policisté z místního oddělení Nové město se od soboty 3. října zabývají případem fyzického napadení v tramvaji číslo 7. K incidentu došlo v půl sedmé večer ve chvíli, kdy tramvaj stála v zastávce Svatoplukova v Praze 2," uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

Tramvaj byla v té době plná, a někteří cestující tak museli stát dokonce na schodech u dveří. Dovnitř se i přesto snažil vtěsnat agresivní muž ještě se psem a ženou, se kterou se podle všeho již na zastávce pohádal. Jeden z cestujících proto tohoto muže upozornil, že se bohužel již dovnitř nevejde a bude tak muset do jiného vagónu, nebo počkat na další tramvaj.

"Na to však nastupující muž zareagoval tím, že na cestujícího začal pokřikovat vulgární nadávky a opakovaně ho vyzýval, aby z tramvaje vystoupil. Když tak cestující neučinil, začal ho agresor násilím tahat za ruku z tramvaje ven na refýž, což se mu ale nepovedlo. Následně poškozeného surově udeřil pěstí do obličeje, v důsledku čehož upadl na zem," popsala mluvčí. Násilník pak odešel ulicí Jaromírova ve směru k Fidlovačce neznámo kam. "Poškozený byl se svým zraněním převezen do nemocnice, kde se musel podrobit operaci a následné hospitalizaci," dodala.

Útočník je ve věku mezi 30 až 40 lety, vysoký zhruba 185 centimetrů, silnější svalnaté postavy. Měl tmavší pleť, černé krátké vlasy, tmavé oči a širší nos. Oblečen byl do modré džínové bundy, pod kterou měl bílé triko a džínových kalhot. Na nohou měl bílé sportovní boty. Muž hovořil slovensky. S sebou měl středně velkého hnědého psa bojového plemena, který byl bez vodítka i bez náhubku.

"Policisté již provedli různé úkony, které však do současné doby nevedly k objasnění události. Touto cestou se proto obrací na veřejnost s prosbou o pomoc. Pokud jste se stali svědky popsaného napadení, kontaktujte prosím policisty na lince 158, nebo přímo na kterékoliv policejní služebně. Jakákoliv informace, byť se vám může jevit jako nepodstatná, kriminalistům může v případu výrazně pomoci," žádá mluvčí.

vi3ol ( 30. října 2015 19:09 )

3.října.. kolik lidí už od ty doby zmlátil??..zabil.. když mu to prochází.. v ty uvedený pozici stačilo kopnout ho do xichtu, ale .. sedět za zm.rda, naše zákony..si každý asi rozmyslí.. platit mu za plastiku ještě rozpláclejšího nosu..

j_dc_cv ( 29. října 2015 16:50 )

Slovenskej cigán...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání