Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tyran v Chomutově uvázal psa ke stromu: Důvod vysvětlil ve vzkazu

Autor: uá - 
28. října 2015
12:26

Svého psa se bezcitně zbavil nezodpovědný chovatel v Chomutově. Zvíře uvázal u stromu a nechal ho tam napospas svému osudu. Hafana zachránili až po dvou dnech.

Na opuštěného černého psa, zřejmě staforda, uvázaného za domem v Blatenské ulici, nakonec upozornili místní lidé strážníky. „Oznamovatel uvedl, že pes je tam už delší dobu. Hlídka pak na místě zjistila, že je ke stromu přivázán vodítkem už dva dny,‟ uvedl Vladimír Valenta z městské policie.

 

 

Pes byl velmi vystresovaný, a proto i agresivní, strážníci se k němu museli přibližovat opatrně. Nakonec ho odvedli na odchytové tyči. Komu patří, se jim zjistit nepodařilo.

 

„Majitele nikdo v okolí neznal. Pes neměl na obojku identifikační známku. Zato byl opatřen papírkem, na kterém bylo napsáno »pes vyje«,“ ozřejmil důvod, proč se statného zvířete někdo zbavil, Vladimír Valenta. Dodal, že psa strážníci předali do chomutovského útulku.

 

 

 

jeromeklapka ( 28. října 2015 18:04 )

"Pes vyje".Homo debilicus civilizovanej doby.Mohol si ho odviezť do útulku.

naidka ( 28. října 2015 17:30 )

Asi vyl jenom když byl v dohledu jeho majitel....

sores ( 28. října 2015 14:53 )

 Vytí a neustálé štěkání od psa se opravdu nedá poslouchat!! Měl ho rovnou dát do útulku nebo ho někomu darovat a ne ho trápit hlady.To samé by se mělo dělat lidem když ublíží zvířeti.Kolegyně mi říkala, majitelé psa vždy když oba odešli na noční, tak to bylo o nervy, čokl vyl do rána. Je zákon na noční klid ničím a nikým nerušený.

308win ( 28. října 2015 14:45 )

Já bych ho tam Uvázal

santini ( 28. října 2015 13:56 )

Chomutov je fakt specifický.Kdysi mi tam autobus porazil psa,ten se odplazil a dva dny ležel u cesty,než se dva mladí lidé slitovali.Mezi tím mi fenu okradli o kovový obojek,kde bylo jméno,tel.číslo a adresa. Pro šťouraly,fena mi zmizela za psem při hárání.Týden to bylo ve všech novinách,běželo to v rádiu a všichni veterináři byli informovaní

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání