Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie zadržela lidské hyeny: Muž a žena okrádali seniory

Tito pachatelé okrádali důchodce. Zadržela je policie.
Tito pachatelé okrádali důchodce. Zadržela je policie.  (Autor: Policie ČR)
Autor: venu - 
25. října 2015
22:12

Kriminalisté v Praze zadrželi dva zloděje, kteří okrádali seniory. Muž, který se specializoval na seniory po celé České republice, si nakradl několik desítek tisíc korun. Druhou pachatelkou byla žena, která obrala seniora (94) o téměř dvacet tisíc korun.

Muž, který okradl několik seniorů, rozhodně nikdy nebyl žádné neviňátko. Jeho trestní rejstřík se obviněními z krádeže totiž jen hemžil. Podvedl dvanáct seniorů. Jen co v květnu vylezl z vězení, kde seděl za tyto prohřešky, za měsíc se své oblíbené činnosti věnoval znova. Tento muž byl policisty též označen za hyenu.

„Na nic nečekal a spěchal za vdovou. Té tvrdil, že je pracovníkem obecního úřadu a jde jí pomoci vyřídit její nárok na pohřebné. Při tom od truchlící ženy vybral hotovost, dle jeho slov potřebnou na nezbytné poplatky,“ popsal Novinkám.cz pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan. Poté sbalil peníze a vypařil se.

Pachatelka, která byla policisty také zachycena kvůli okrádání seniorů, se zase vetřela k důchodci, kterému namluvila, že je zdravotní sestra. Tak se dostala do jeho těsné blízkosti a k němu do bytu, ze kterého mu odcizila skoro dvacet tisíc korun.

mandat ( 26. října 2015 05:28 )

Tak ta baba je snad Romka, uz na prvni pohled je to gaunerka.Seniori jsou vetsinou sami a tesi se z kazde spolecnosti a to je zneuzivano.Spousta starych lidi zapomina a daji se lehce zmanipulovat.Bohuzel.

vosavopruz ( 26. října 2015 00:27 )

podle fota velice inteligentní tvor

mikysy ( 26. října 2015 00:11 )

Zdravotni sestra ...dlouho jsem se tak nepobavil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání