Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak řídí ministrův kuchař? 2,5 promile, tři nabořená auta a pozvracené policejní auto

Autor: rc, rvs, mal - 
24. října 2015
13:12

Divoký páteční večer zažili dva opilí mladíci. Ti se vydali na projížďku po Praze 6. Opilci nabourali několik aut, veřejné osvětlení a málem srazili dvanáctiletou dívku. Policii zalarmovali až rodiče dívenky, kteří později nebezpečnou posádku vozu chytili a zjistili, že opilý řidič pracuje na ministerstvu obrany.

Naboural do sloupu, srazil popelnice a nakonec skoro pozvracel policisty! Takové »rodeo« předvedl opilý řidič v pražském Veleslavíně. Na tuhle pitku bude ještě dlouho vzpomínat.

Mladík se vypotácel z hospody, po několika pokusech nastartoval a hned vzápětí svým audi nacouval do lampy. Když se konečně rozjel, naboural znovu, tentokrát do popelnic a do zaparkovaných aut, poté málem srazil malou dívku. Asi po osmi stech metrech zběsilé jízdy silničního piráta dostihli policisté, které mladík vzápětí málem pozvracel.

Podle serveru Tisen.tv je mladík kuchařem na Ministerstvu obrany. Policisté mu naměřili 2,5 promile alkoholu. Přestože byl šofér opilý tak, že s nimi skoro nemohl mluvit, blekotavě tvrdil, že předtím vypil jen tři piva. Skončil v policejní cele a čeká ho soud za ohrožení pod vlivem návykové látky.

vi3ol ( 24. října 2015 15:39 )

Jsi trapné.. co má asi tak vědět MO o kuchaři v jídelně??..ten nemusí mít prověrku jako Mynář!!..

ellenic ( 24. října 2015 15:18 )

Kuchař na Ministerstvu obrany, opilý jak zákon káže a málem ještě srazil dvanáctiletou holčinu. To je tedy vizitka našeho úžasného ministerstva, herec ministrem a kuchař opilec, který jen souhrou šťastných náhod nepřipravil o život holčinu .

maruch ( 24. října 2015 13:40 )

Tady s těmi ožralci a feťáky za volantem se nemazlit.Nepodmíněné tresty..Klidně pět let natvrdo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání