Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dostali vnučku na hlídání: Děda s babičkou se opili namol!

Babička hlídala vnučku a opila se.
Babička hlídala vnučku a opila se.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: čad - 
21. října 2015
20:57

Doslova pod obraz se v Třebíči opili prarodiče, kterým dcera krátce před tím svěřila na hlídání vnučku. Malá Eliška (2) jako by jim v jejich alkoholovém dýchánku vůbec nepřekážela.

Alkoholem zmožená dvojice seniorů tlačící kočárek pak na sebe v ulicích města poutala zaslouženou pozornost kolemjdoucích.

„Dostali jsme oznámení, že mezi mužem a ženou, kteří u sebe mají malé dítě, dochází k ostré hádce,“ popsala situaci na jedné z třebíčských ulic mluvčí třebíčských strážníků Lucie Šerková.

Přivolaní strážníci podrobili dvojici dechové zkoušce na alkohol. Zatímco děda Karel S. (62) nadýchal 1,59 promile, babička Jitka S. (63) dechové zkoušky prý nebyla vůbec schopna. „Žena dechovou zkoušku nebyla opravdu schopna provést,“ zdůraznila mluvčí strážníků.

„Udělalo se mě špatně, svalila jsem se na zem. Já jsem dýchat mohla, ale nechtěla jsem,“ bránila se babička Jitka, kterou Blesk v Třebíči vypátral ve chvíli, kdy opět vnučku hlídala. „Je to chyba, já vím, ale trochu jsme se zapomněli. Byli jsme na návštěvě u známých,“ omlouvala sebe i dědu, který v tu dobu byl prý ještě v práci.

„Dítě jsme ještě na místě konfliktu předali do rukou střízlivého strýce. Případ nyní vyšetřují pracovníci sociálně právní ochrany dětí,“ dodala mluvčí Šerková.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání