Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Syn unesené manažerky promluvil: Vše naznačovalo, že došlo k nejhoršímu

Autor: dce - 
21. října 2015
12:08

Zmizení pražské manažerky Jany Svobodové už policii trápí víc jak tři měsíce. Jenže ještě hůř je na tom její rodina – nemají žádné zprávy a bojí se nejhoršího. První, co je po jejím zmizení napadlo, byly ty nejhorší možné scénáře situace.

„Ty okolnosti tomu nasvědčovaly, že se spíš stalo něco asi špatnýho... že tam byla asi nějaká třetí osoba, nebo jak to jinak říct. Asi nějaký napadení nebo něco, to nás bohužel napadlo jako první,“ prohlásil syn podnikatelky Ondřej Svoboda v pořadu České televize Na stopě.

Jana Svobodová zmizela 15. července v pozdních odpoledních hodinách. Naposledy ji viděla jedna z jejích zaměstnankyň. Pak už se dá sledovat jen pohyb jejího vozu pomocí dálničních kamer.

„Když se teda máma zdržela, šla třeba večer někam posedět nebo tak, vždycky se ozvala. Měli takovej vztah s tátou, vždycky si dávali vědět, v tomhle byla hodně zodpovědná,“ prohlásil Ondřej.

Auto i s Janou uvnitř vyrazilo směrem na sever. Kolem sedmé večerní dorazila Jana do Velemína a jela zase zpět. Asi v osm bylo auto opět v Praze, ale tentokrát už neřídila Jana – mohla ovšem být v jiné části vozu. Signál jejího mobilního telefonu zaznamenali policisté ještě na Vysočině v Antonínově Dole.

„Já bych prostě byl jenom rád, kdyby to dobře dopadlo, kdyby se máma našla. Nic víc si nepřejeme než tohle,“ dodal na závěr Janin syn.

marplova123 ( 22. října 2015 15:42 )

Celé je to divné. Když ji jednou kamery zaznamenaly, proč ne pokaždé, když pod nimi projížděla nebo projíždělo její auto? Na tom úseku, kde jela, je jich hodně. Teď prý, že auto sjelo a vracelo se - možná pro někoho jela. Kdo ho řídil do Jihlavy? Proč toto kasmery nezaznamenaly? Spíš než to, proč se to všechno stalo, by bylo lepší zjistit, jak. Vždyť je všechno monitorované. Mělo by se hledat tam, kde to všechno začalo - odjížděla z toho parkoviště sama? Nevolal jí někdo, že má někam jet? A signál telefonu je nepodstatný, telefon mohl být hozený v autě do doby, než se vybila baterie.

tajna1509 ( 22. října 2015 11:15 )

syn musi vedet ze v tom ma prsty jeho otec a pani je v rybniku v Antonove dole

nojasne ( 21. října 2015 22:52 )

A proč by ji zabíjel ? Mamku hodil na letiště ve Vídni, mobil do rybníka u Jihlavy a auto do Želivky. Mamka si nechala peníze z kasy a on má ty dokumenty, za který je firma ochotna zaplatit milión. Akorát je teď nemůže použít, musí chvíli počkat a pak najít solidního kupce.

gogo ( 21. října 2015 21:20 )

Co se týče migrantské tsunami, o které je zde přísně zakázáno (v demokracii?) diskutovat, myslím si, že nás všechny má Blesk za blbce...

moiaza ( 21. října 2015 19:18 )

V Havloidním kapitalismu téměř jistá pravda. Syn manážérky se nejspíš nemýli. Mafie u nás pracuje poctivě a spolehlivě. Skoda že tak nepracuji ti, co by měli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání