Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

U hradu Kost ho vyděsil spoutaný muž v latexu: Bál se vraha, ale byl to sexuální dobrodruh

U hradu Kost ho vyděsil spoutaný muž v latexu: Bál se vraha, ale byl to sexuální dobrodruh.
U hradu Kost ho vyděsil spoutaný muž v latexu: Bál se vraha, ale byl to sexuální dobrodruh.  (Autor: Profimedia, archiv Blesk)
Autor: dce - 
21. října 2015
10:52

Pořádně vyděšený byl muž, který si poblíž hradu Kost všiml dvou podezřelých mužů. Jeden z nich vedl druhého oblečeného do černého neoprenu a svázaného řetězem! Policisté ale zjistili, že nejde o žádného zločince.

Byla už tma, když si řidič, který v úterý projížděl lesem u hradu Kost na Královéhradecku, všiml muže v bundě a kulichu, jak si na řetězu vede svázaného muže v černém obleku. Chvíli dvojici pozoroval, ale protože byl značně vystrašený, ujel a zavolal policii.

„Vzhledem k tomu, že se nedaleko od místa, kde se měli oba pohybovat, nachází rybník, nabízelo se jako jedno z možných vysvětlení, že jde o potápěče, kterého muž doprovázel. Otázkou ovšem bylo, proč ho muž vedl na řetězu,“ informovala policejní mluvčí Hana Klečalová.

Když policisté dorazili na místo, nestačili se divit. Nešlo ani o zločince ani o potápěče s doprovodem. „Zjistili, že se jedná o čtyřiačtyřicetiletého muže a jeho o jedenáct let mladšího společníka, který na sobě neměl neopren, ale černé latexové oblečení. Oba shodně uvedli, že si chtěli v lese pořídit nějaké „odvážnější“ fotografie,“ doplnila mluvčí.

Dvojice prý nikoho nechtěla vyděsit, vzhledem k denní době a nepříznivému počasí ani nečekali, že v lese někoho potkají. Jelikož se dvojice nedopustila protiprávního jednání, policisté věc dále neřešili.

moiaza ( 21. října 2015 11:29 )

 Moderní hry Havlových děti. První co mě napdlo, bylo že se jedná o nějaku naší "celebritu". Čert ví, možná...

naidka ( 21. října 2015 11:02 )

Potkat je - taky bych se bála ale všechno dobře dopadlo nebyl to vrah ani potápěč, jenom neškodní, přátelští úchylové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání