Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jirkovi ukradli na diskotéce telefon: Fotky »nálezce« se mu posílají do počítače

Autor: ljš - 
20. října 2015
09:25

Selfíčka a rozesmáté rodinné fotky! Muž, kterému se do rukou dostal telefon, o který na táborské diskotéce přišel mladík Jirka Ř., měl zkrátka ze svého úlovku velkou radost, a tak fotil jako zběsilý. Netušil ale, že se jeho snímky ukládají do počítače původního majitele.

Zloději to dnes nemají jednoduché. Doba pokročila, a tak proti nim není už jen policie, ale i technika. Někteří se nechají natočit při krádeži kamery, jiní se zase fotí ukradeným mobilem, aniž by tušili, že se jejich fotky přes různé aplikace odesílají původnímu majiteli.

Zda to je i případ muže, který se zmocnil Jirkova telefonu, není jasné. Nedá se vyloučit, že přístroj například koupil v bazaru. Dostat by se k němu musel ale velice rychle. Telefon totiž zmizel v pátek a v sobotu už na něj »nálezce« fotil výlet s dcerou.

Jirka pak fotky zveřejnil na svém Facebooku, odkud je sdílelo na pět stovek lidí. „Neznáte někdo?... V pátek jsem v táborském NYXu přišel o telefon... Tyto fotografie se před chvílí zazálohovaly do dropboxu. Předem díky,“ napsal k tomu.

Jisté tak je, že jestli »nálezce«, kterého jistě brzy někdo pozná, nepřijde s přesvědčivým vysvětlením, jak se k telefonu dostal, bude mít z ostudy kabát.

xtron ( 20. října 2015 11:52 )

Normální zloděj a teď hledá výmluvu. Useknout mu ruku šmejdovi!

jarda19 ( 20. října 2015 11:11 )

Kdyby měl naistalovaný androidlost, tak ten telefon najde do hodiny i s novým majitelem.

Rumprecht ( 20. října 2015 09:54 )

Tak selfíčka nebo fotky? Kurvadrát, co to je zase za debilní objev!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání