Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policisté muži z Liberecka zabavili marihuanu: On jim na oplátku zapálil dveře garáže

Policisté muži z Liberecka zabavili marihuanu: On jim na oplátku zapálil dveře garáže (ilustrační foto)
Policisté muži z Liberecka zabavili marihuanu: On jim na oplátku zapálil dveře garáže (ilustrační foto)  (Autor: www.feuerwehr-wolfsberg.at)
Autor: dce - 
15. října 2015
12:08

Pořádně se asi naštval muž z Hejnice na Liberecku. Policisté mu totiž zabavili několik rostlin marihuany, a tak se rozhodl jim pořádně pomstít. Zapálil jim dveře garáže. Pak ale rychle skončil v poutech.

V sobotu 10. října policisté pětatřicetiletému muži z Hejnice zabavili několik vypěstovaných rostlin podobajících se konopí. Poslali je tedy na expertizu. Ale to se jejich majiteli nelíbilo a rozhodl se policistům dle svých vlastních slov pomstít.

 

"Muže zadrželi hejničtí policisté v pondělí 12. října 2015 odpoledne v centru města Hejnice, kdy krátce předtím úmyslně zapálil dřevěná vrata garáže v majetku policie. Garáž se nachází na dvoře vedle policejní služebny obvodního oddělení Hejnice v ulici Lázeňská," informovala policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Díky rychlému policejnímu zásahu vznikla škoda pouze 500 Kč. Zato muž skončil okamžitě v poutech. Nyní probíhá jeho stíhání na svobodě, hrozí mu až pět let ve vězení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání