Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Dva cizinci unesli stopující dívky, jednu z nich pak znásilnili a nechali v lese u Pardubic

Dva cizinci unesli stopující dívky, jednu z nich pak znásilnili a nechali v lese u Pardubic (ilustrační foto)
Dva cizinci unesli stopující dívky, jednu z nich pak znásilnili a nechali v lese u Pardubic (ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: dce - 
15. října 2015
09:22

Děsivou noc za sebou mají dvě dívky z Pardubic. Ve čtyři ráno se potřebovaly dostat na vlakové nádraží. Stopování se jim ale nevyplatilo - dva cizinci je odvezli jinam, než si přály, jednu z nich oba znásilnili a vysadili ji opuštěnou v lese.

Dívky si u jednoho baru v Pardubicích stoply tmavý vůz a řidiče požádaly, aby je odvezl na nádraží. Jenže řidič jel úplně jiným směrem. "Dožadovaly se zastavení, ale marně. Jedné se na lesní cestě podařilo vystoupit, druhá v autě zůstala. Po samotném aktu, který vykonali oba dva muži, dívku v lese ,vysadili‘ a odjeli pryč," uvedla policejní mluvčí Eva Maturová.

Policisté po voze a jeho posádce začali hned pátrat, netrvalo dlouho a vůz našli. A u něj i jednoho podezřelého. "Ten se k výše popisovanému skutku doznal, ale neztotožňuje se s tím, že by sex proběhl proti vůli oznamovatelky," prohlásila mluvčí.

O několik hodin později zadrželi druhého muže, který celou věc popsal stejně a rovněž popřel, že by se dívka sexu bránila. To, že ji zanechali v lese, jim oběma přišlo v pořádku. 

"Vzhledem k tomu, že pravděpodobně oba cizinci ve věku 28 a 21 let využili situaci, kdy oběť byla ovlivněna alkoholem a bála se klást aktivní odpor, ačkoliv se sexem nesouhlasila, jsou oba obviněni z trestného činu znásilnění," doplnila Maturová.

Dvěma cizincům nyní hrozí jeden až dva roky vězení.

mazelrozmazlenej ( 15. října 2015 14:45 )

Jo otrokyně se dá koupit zhruba za 7500 Kč v přepočtu takže sláva hned si koupím dvě až k nám tahle moda dojde

mazelrozmazlenej ( 15. října 2015 14:17 )

nalitá khurva je nalitá khurva a benzín taky není zadarmo

paralenka ( 15. října 2015 14:13 )

Ejhle, několik nicků od jednoho nadrženého a nepoužitelného chudáka v důchodovém věku?! Ono by to chtělo, ale jaksi nemůže, není čím, že, ostudo zdejších diskuzí!

paralenka ( 15. října 2015 14:10 )

Vy, stejně jako ti dva deboši pod vámi, byste zasloužili uříznout ty svoje minilechtáčky!!! I kdyby byla nalitá jako čuně, nikdo nemá právo jí tam strkat tu svoji pro*canou neumytou žížalu!! Jeden až dva roky je za tohle svi*nstvo málo!!! Jen ty kačeny asi netuší, že i v PU jezdí taxály, mohly být bez strachu, čím je ti tmaví čurapejsci mohli nakazit, tedy respektive ta jedna, co nezdrhla!

mazelrozmazlenej ( 15. října 2015 13:45 )

No tak moment,ta churva byla tak nalitá že ani nekladla odpor a pak si stěžuje???Já osobně bych to bral taky jako pozvání na mr d.Ne to ona teď chce rekonstukci mr du páč teď lituje že si ty dva ptáky nepamatuje a ani si to pořádně neužila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání