Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Guru Járu prý unesli a brutálně zbili, tvrdí jeho odháčkovaná obdivovatelka

Video se připravuje ...
Autor: dce, ČTK - 
13. října 2015
12:37

Z filipínského vězení v Manile přišla další hrozná zpráva o Guru Járovi. Neznámí pachatelé se ho pokusili unést, aby ho mohli deportovat do Česka. Jenže se jim to nepodařilo, tak ho aspoň zbili a nechali napospas uprostřed silnice!

Jaroslav Dobeš alias Guru Jára je už od května ve vězení na Filipínách, kde ho policisté chytili poté, co byl v Česku loni odsouzen za několikanásobné znásilnění. Podle posledních zpráv jeho žáků a obdivovatelů ve vězení strádá a značně trpí. Obávají se o jeho zdraví a skloňují velmi často slovo smrt.

Teď přišla další rána!  „Skupina neznámých únosců odvlekla tajně Guru Járu v noci z vazby v Manile na letiště s cílem násilně a ilegálně ho deportovat do ČR. Když ho táhli po letištní ploše k vozu, který ho měl dopravit k letadlu, mrštili s ním na korbu auta tak brutálně, že se zranil, spadl z vozu a upadl do bezvědomí,“ uvedla Dagmar Světlovská, Dobešova fanynka.

„Jen zázrakem ho nepřejelo některé z dalších kolem projíždějících aut. Bezvládné tělo nemohli únosci do letadla naložit, tak Guru Járu alespoň brutálně zbili. Mezitím Barbora Plášková ztropila hrozný křik v věznici, dozorci zjistili, že Guru Jára zmizel, a vyhlásili po něm pátrání. Tím mu zřejmě zachránili život, protože ho našli na letišti a odvezli zpět do věznice,“ dodala.

Video Guru Jára s žáky na Filipínách - Dagmar Světlovská
Video se připravuje ...

Tyto informace jí měl předat žák Guru Járy, který se s mužem nedávno ve vězení setkal. Světlovská také mluví o porušování lidských práv a spiknutí vůči „svatému muži“.

„Není to poprvé, kdy někdo usiloval o život Guru Járy. Kvůli tomu, že byl už před lety v ČR dvakrát zákeřně napaden a ohrožován na životě, opustil ČR definitivně v roce 2006 z obav o svůj život.“

Jaroslav Dobeš byl loni odsouzen na deset let vězení, vrchní soud však letos rozhodnutí zrušil. Dobeš podle obžaloby ženy a dívky na různých seminářích takzvaně „odháčkovával“. Tvrdil totiž, že všemožné problémy žen jsou způsobeny háčky, které v nich zanechali dřívější sexuální partneři a které jim znemožňovaly žít plnohodnotný život. On pak tyto takzvané háčky sexuálním aktem ženám údajně uvolňoval.

Marty999 ( 11. ledna 2018 11:10 )

celkem cool článek zde: http://www.gurujaranagolgote.cz/2017/12/30/guru-jara-na-golgote/

panchovilla ( 13. října 2015 14:08 )

Diskuze nikdy nezklame A co na to sám Jára pro Super.cz? "Kvůli tělesné indispozici,se omlouvám všem,které už nebudu moci odháčkovat."

frantacizek ( 13. října 2015 13:45 )

jaký je problém naložit bezvládného Járu do letadla? Jedině, že by se jeho mohutný, neustále ztopořený pyj zasekl v konstrukci letadla a nebylo možno projít dveřmi.Já jenom čekám, kdy někdo vojebe toho Járu

DBBS ( 13. října 2015 13:05 )

To už si dělá Blesk *** ? Takovej článek bych ani od Plesku nečekal. Navíc, podíval se někdo na tu *** Světlovskou ? Tu bych odháčkoval jedině 2m klackem.Podle všeho byl Jára jedinej dobytek co tu "krasavici" vopíchal a ta na to nemůže do konce života zapomenout.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání